Haberler

Antalya'da Trafik Kazası: 1 Ölü

Antalya'nın Alanya İlçesi Konaklı Beldesinde Karşıdan Karşıya Geçerken Bir Otomobilin Çarpması Sonucu Yaralanan 10 Yaşındaki Kız Çocuğu, Hastaneye Kaldırılırken Yolda Hayatını Kaybetti.

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı beldesinde karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan 10 yaşındaki kız çocuğu, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Konaklı beldesi Kemal Atlı İlköğretim Okulu'nda okuyan Fatma Nur Pektaş (10), ablası ile okul servisinden inerek evlerine gitmek için D-400 karayolunda karşıdan karşıya geçmek isterken Hasret Ç.'nin kullandığı 07 J0614 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Çarpmanın etkisiyle ön camı parçalanan otomobilin sürücüsü Hasret Ç., ise olay yerinden kaçtı. Kardeşinin gözü önünde yaralanmasıyla şoka giren ablası ve çevrede toplanan diğer öğrenciler ise, gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız, olay yerinden bir otomobile bindirilerek Konaklı Medikal Tıp Merkezi'ne götürüldü. Pektaş, daha sonra Alanya'da özel bir hastaneye kaldırılırken ambulansta hayatını kaybetti.

Kızlarının okuldan dönmesini bekleyen anne Gülizar ve baba Şükrü Pektaş, kazayı öğrenince olay yerine gitti. Anne ve babasını karşısında gören küçük kızın ablası, "Ben bir şey yapmadım. Benim suçum yok" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren Gülizar Pektaş, kızının öldüğünden habersiz D-400 karayolu kenarından koşarak hastaneye gitmeye çalıştı. Bir bayan öğretmen, acılı kadını peşinden koşarak durdurdu.

Olay yerinden kaçan otomobil sürücüsü Hasret Ç., Konaklı İlçe Jandarma Karakolu'na giderek teslim oldu. Minik kıza çarpan otomobilin muayenesi olmadığından dolayı trafikten men edildiği ve üzerinde haciz olduğu öğrenildi.

(RY-AT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title