Haberler

"Dünyanın en güçlü sporcuları" Alanya'da

Güncelleme:

Dünyanın en güçlü sporcularının yarıştığı "MLO Strongman Champions League" organizasyonu, Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı.

Dünyanın en güçlü sporcularının yarıştığı "MLO Strongman Champions League" organizasyonu, Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı.

Alanya Belediyesinin ev sahipliğinde 12 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışların ilk gününde Kleopatra Plajı'nda üç etap gerçekleştirildi.

Halka açık alanda 100, 110, 120, 130 kiloluk mermer blok kaldırma yarışında, 4 bloğu en iyi zamanda kaldıran Almanya'dan Dennis Kohlruss birinci oldu.

Sporcuların 180 kilogramlık metal blokları taşıdığı "Husafell Stone" etabında ise Letonya'dan Dainis Zageris birinciliği kazandı.

Yarışın "Türk Taşları" adlı üçüncü etabında ise sporcular, 160, 170, 180 ve 210 kiloluk kayaları en hızlı şekilde hazırlanan yerlere koymaya çalıştı. Bu kategoride Hollanda'dan Kelvin de Ruiter birinciliği elde etti.

Cimrin: "Yarınki yarışlar sonunda 2021 şampiyonu belli olacak"

Organizasyon sorumlusu Şükrü Cimrin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışların 13 ülkede 16 etap halinde gerçekleştirildiğini belirtti.

Sezon finalinin Alanya'da gerçekleştirildiğini anlatan Cimrin, "İlk etapları yaptık. Yarın İskele Meydanı'nda ikinci etap yapılacak. Yarınki yarışlar sonunda 2021 şampiyonu belli olacak. Ardından madalya töreni düzenlenecek." ifadelerini kullandı.

Yarınki yarışların kendileri için heyecanlı olacağını anlatan Cimrin, Alanya ve Türkiye'nin 102 ülkede izleneceğini dile getirdi.

Bu takvimde yer almanın kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Şükrü Cimrin, "2022 yılında da bu takvimde yer alacağız. Bunun da Alanya'da olması bekleniyor. Bu konuda çalışmalarımız devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Yarışlar yarın İskele Şelale Meydanı'nda saat 13.00 de başlayacak. 14 tonluk tır çekme, araç kaldırma ve kum torbası yükleme kategorilerinde sporcular mücadele edecek.

Yarışlarda tüm ayakların tamamlanmasının ardından toplanan puanlara göre dünyanın en güçlü insanı belirlenecek.

Kaynak: AA / Güncel

Adem Murat Yücel Antalya Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title