Haberler

Antalya'da Silahlı Kavga: 2 Ölü

Güncelleme:

Antalya'da iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi öldü, 1 ağır 3 kişi yaralandı.

Antalya'da iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi öldü, 1 ağır 3 kişi yaralandı.

Olay saat 17.30 sıralarından Ermenek Mahallesi, 10'uncu Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan Tunç ve Yener aileleri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Arbede esnasında bıçakla kolundan yaralanan Şehmuz ve Evren Tunç kardeşler yakında bulunan sağlık ocağından tedavi olduktan sonra olay yerine geri döndü. Kavganın devam etmesi üzerine yanında getirdiği av tüfeğini ateşleyen Evren Tunç, 63 yaşındaki Tuncay Yener'i, oğulları Serhat ve Ferhat Yener'i vurdu. Vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları saçma isabetleriyle ağır yaralanan baba Tuncay Yener olay yerinde yaşamını yitirirken, oğullarından Serhat Yener ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Medical Park Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat Yener'in ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Polis tarafından gözaltına alınan Şehmuz Tunç, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay ardından kaçtığı belirlenen Evren Tunç ise polis tarafından aranıyor.

Olay yerindeki incelemelerin ardından Tuncay Yener'in cesedi cenaze aracı ile Adli Tıp Kurum morguna kaldırılırken, haberi duyan yakınları sinir krizleri geçirdi. Mahalleli tarafından sakinleştirmeye çalışılan Yener ailesinin yakınlarından bayılanlar oldu.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ermenek Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title