Haberler

Antalya'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Antalya'nın Güneş Mahallesi'nde Bir Köfte Dükkanını Basan 6 Kişi ile İş Yerindekiler Arasında Çıkan Silahlı Kavgada, 1 Kişi Öldü, 1 Kişi de Yaralandı.

Antalya'nın Güneş Mahallesi'nde bir köfte dükkanını basan 6 kişi ile iş yerindekiler arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay dün akşam saat 20:30 sıralarında Güneş Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde Abdullah İlgen ve Şükrü Aktaş'a ait köfte dükkanında meydana geldi. Dükkanı basan silahlı ve sopalı 6 kişi, Abdullah İlgen'le tartıştı. Daha sonra dışarı çıkan saldırganlar, Abdullah İlgen'in 72 AT 836 plakalı otomobiline sopalarla zarar vermeye başladı. Ortağının aracının tahrip edildiğini gören Şükrü Aktaş da olaya müdahale etti. Bunun üzerine silahını çeken saldırganlardan biri, Aktaş ve İlgen'e kurşun

yağdırdı. Vücutlarına 2'şer kurşun isabet eden Şükrü Aktaş ve Abdullah İlgen çevredekilerin yardımıyla bir otomobille Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan Şükrü Aktaş yolda hayatını kaybetti.

Abdullah İlgen'in tedavisi Atatürk Devlet Hastanesinde sürüyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title