Haberler

Eski Çalışanıyla Cinsel İlişki Görüntüleri Kaydedilen İş Adamı, Karakola Koştu

Güncelleme:

Antalya'da günübirlik kiraladığı evde eski çalışanıyla ilişkiye giren iş adamının uygunsuz görüntülerini çekip "Eşine göndeririz" diyerek şantaj yapan 3 şüpheli yakalandı.

Antalya'da iş insanına uygunsuz görüntülerle şantaj yaptığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

İddiaya göre, iş insanı Y.Ç, işten çıkardığı B.A. aracılığıyla tanıştığı Ş.H. ve iki arkadaşıyla günübirlik kiralanan bir evde eğlendi.

"GÖRÜNTÜLERİ EŞİNE GÖNDERİRİZ"

Bir süre sonra yanına gelen Ş.H'nin evdeki görüntüleri 750 bin lira karşılığında sileceğini, parayı alamazsa görüntüleri eşine göndereceğini belirterek kendisine şantajda bulunulduğunu öne süren Y.C, durumu polise bildirdi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, Ş.H, B.A. ile başpehlivan H.C'yi gözaltına aldı. Yaşının küçük olduğu tespit edilen Ş.H, Çocuk Şube Müdürlüğüne gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

SALIH:

Hayati parasi olanlar yasiyor cok erkek parasizliktan bekar birakin sevgilileri bile yok

53
6
yanıtYanıtla
BILGIN:

Erkeklerin hepsi boyle cok kadinli bir hayat istiyorlar erkegin fitratinda bu var bir yatakta 5 kadin bir erkek

13
18
yanıtYanıtla
Y:

arap zenginleri gibi parayida ustune at

yanıt5
yanıt2
Bos adam:

Kadınlar kendini çok akıllı zanneder ama... Bu hayatta kadın kadının yuvasını yıkıyor.

20
1
yanıtYanıtla
tan gürkan:

iş zamanı iş aşk zamanı aşk

12
6
yanıtYanıtla
Bayburtlu:

imansız herif.

17
1
yanıtYanıtla
BU GÜNLER SIZIN SAYENIZDE:

ISSIZLIK VE GECIM SIKINTISI CEKILEN ÜLKELERDE FUHUS HIRSIZLIK GASP AYRILIKLAR ALKOL KULLANIMI ASIRI DERECEDE ARTAR VE SONUNDA O ÜLKEDE IC HUZURSUZLUKLAR BASLAR KARKASA VE KAOS SONUCU PARCALANIR BÖLÜNÜR ÖRNEK BU GÜNKI BALKAN ÜLKELERI VE RUSYA

13
4
yanıtYanıtla
HAYATI KAVRAYABÎLMEK:

Aptal açmısın, açıktamısın ? Illa lüks yaşantımı olacak. Yüce ALLAH''a şükretmeyi öğrenin önce. Yeryüzünde sıkıntılı yoksul ve bir parça ekmek bulamayan nice insanlar var. Herkesin hayat duzeni aynı olacak diye bir kaide yoktur. Hayat bu kiminde az kiminde çoktur. Yüce ALLAH''a şükredenin karnı her zaman toktur.

yanıt1
yanıt0
birkul:

Evlense ceza evini boylardı. ama kullanıp atınca sorun değil. Böyle kanun mu olur.

13
0
yanıtYanıtla
ellisekiz:

YAŞI Küçük çocukla ilişkiye girerken şikayetçi değildi ama adam.

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title