Haberler

Antalya'da Salsa Show

Dünya Salsa Şampiyonu Aytunç Bertürk, 5m Migros Alışveriş Merkezi'nde Antalyalılara Hem Dans Gösteri Sundu, Hem de İzleyenlere Dans Dersi Verdi.

Dünya Salsa şampiyonu Aytunç Bertürk, 5M Migros Alışveriş Merkezi’nde Antalyalılara hem dans gösteri sundu, hem de izleyenlere dans dersi verdi.

Antalya’da bulunan 5M Migros Alışveriş Merkezi yılbaşı öncesi etkinliklerine devam ediyor. Haftasonu havaların soğuk olmasının da etkisiyle tercihini kapalı mekandan yana kullanan Antalyalılar dün akşam Salsa ve Breakdans gösterisiyle coştular.

Latin Tr Dans Akedemisi eğitmenlerinden "Birkaç İyi Adam" grubunun solisti,"Benimle Dans Eder Misin" Yarışması 2004 & 2007 Koreografı, 2004 Avrupa Salsa Şampiyonu, 2005 Mayan Dünya Salsa Şampiyonu, Türkiye Dans Sporları Federasyonu, Salsa & Sosyal Latin Dansları As Başkanı, LatinTR Dance Academy - Salsa ve Sosyal Latin Dansları Eğitmeni Aytunç Bentürk, 4 kere arka arkaya Türkiye Break Dans Şampiyonu, LatinTR Dance Academy – Free-Style Eğitmeni Cengiz Aydın ve Türkiye Dans Şampiyonu, Türkiye Dans Sporları Federasyonu Antalya İl Temsilcisi, LatinTR Dance Academy- Salsa ve Sosyal Latin Dansları Eğitmeni Derya Erenler, sergiledik muhteşem performanslarla özellikle gençleri büyülediler. Sanatçılar, seyirciler arasından seçtikleri bir grup gönüllüye de 20 dakikalık mini bir salsa dersi verdi.

(SÇ-SÇ-Y)

30.12.2007 13:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title