Haberler

Antalya'da Kömür Ocağında Göçük...2 İşçi Göçük Altında

Antalya'da kömür ocağında göçük...2 işçi göçük altında

5 işçiden 3'ü çıkartıldı 2'sinin kurtarılması çalışması devam ediyor ANTALYA - Antalya'nın Kemer ilçesinde bir kömür ocağında gaz sıkışmasından göçük meydana geldi. İçerde bulunan 5 işçiden 3'ü i kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.Halen içerde iki işçinin bulunduğu ve gaz sebebiyle içeri girilemediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Ovacık Mahallesi sınırları içinde bulunan bir kömür ocağında gaz sıkışması sebebiyle küçük çapta patlama yaşandı. İçerde bulunan ve gazdan etkilenen hafif yaralı 3 işçi çıkartılırken halen içerde iki işçinin bulunduğu, itfaiye ve AFAD ekiplerinin kurtarma çalışmasına devam ettiği bildirildi.

Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad, içerdeki 5 işçiden gazdan etkilenen 3'ünün çıkartıldığını, 2 işçinin ise kurtarılması çalışmalarının devam ettiğini söyledi. İşçilerin çıkartılabilmesi için gazın tahliye edilmesine çalışıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Antalya Asayiş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title