Haberler

Antalya'da Kış Mevsiminde Çocuklar Bahar Havasını Çiçek Toplayarak Değerlendirdi

Antalya'da kış mevsiminde çocuklar bahar havasını çiçek toplayarak değerlendirdi Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, kış ortasında baharın yaşanmasını fırsat bilen anaokulu öğrencilerini ekşilik çiçekleriyle dolan tarlada çiçek topladı, şarkılar söyledi.

Antalya'da kış mevsiminde çocuklar bahar havasını çiçek toplayarak değerlendirdi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, kış ortasında baharın yaşanmasını fırsat bilen anaokulu öğrencilerini ekşilik çiçekleriyle dolan tarlada çiçek topladı, şarkılar söyledi.

ANTALYA - Türkiye'nin bir çok bölgesinde kara kış yaşanırken Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 21 dereceyi bulan hava sıcaklığı, ilçede baharı yaşattı. Güzel ve güneşli hava ile tarlalar yeşillendi, bahçeler sarı ekşilik çiçekleriyle doldu. Bu durum ise en çok çocukları sevindirdi.

Gazipaşa Anaokulunun minik öğrencileri, öğretmenlerinin nezaretinde okullarının yanı başındaki ekşilik çiçekleri ile dolan tarlaya gelerek burada güzel havada ders yaptı. Çiçekler arasında oynayan, çiçek toplayan çocuklar yeni yıl ve bahar şarkıları söylediler. Güneşli havada çiçek toplamaktan son derece mutlu olduklarını belirten çocuklar, topladıkları çiçekleri anne ve babalarına götürdüler.

Anaokulu Öğretmeni Aslıhan Çalık, Türkiye'nin birçok noktasında hüküm süren olumsuz hava koşullarını hatırlatarak, "Bu gün hava çok güzeldi. Türkiye'nin bir çok yerinde kar kış varken, insanlar bunlarla mücadele ederken biz burada bahar gibi bir havayı yaşıyoruz. Bu havada çocuklarımızı alarak etkinlik planımız dahilinde bahçeye geldik. Çocuklarımız ile çiçek topladık, ders yaptık, şarkılar öğrendik. Gayet güzel bir iklimde yaşamının mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Yeni yıl ve bahar şarkıları öğrenen miniklerin sevinci ise gözlerinden okunuyordu. Minikler tüm Türkiye'nin yeni yılını çiçekler ile kutladılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Gazipaşa Güneşli Türkiye Antalya Genel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title