Haberler

Antalya'da Kaçak Sigara ve Uyuşturucu Operasyonu

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ve kaçak sigara ile kaçak tütün satıcılarına operasyon düzenlendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ve kaçak sigara ile kaçak tütün satıcılarına operasyon düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşılan Ö.K. adlı bir kişinin Kavaklı Mahallesi'ndeki evine operasyon yapıldı.

Evde ve Ö.K'nın üzerinde yapılan aramalarda 10,05 gram uyuşturucu madde, Ö.K'nın kullanmış olduğu araçta yapılan aramada ise 17 gram uyuşturucu madde, bir adet hassas terazi, bir ruhsatsız pompalı tüfek ve tüfeğe ait 28 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan Ö.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir başka olayda ise ihbar üzerine Şelale Mahallesinde bir aracı durduran polis, araçtaki şüpheli C.P. ve araçta arama yaptı. Aramada, uyuşturucu madde alımında kullanılan bazı malzemeler, iki uyuşturucu hap, bir gram uyuşturucu, 3,84 gram esrar, hassas terazi, bir ruhsatsız tabanca, tabancaya ait içerisinde 3 mermi bulunan şarjör, iki bıçak, bir ruhsatsız pompalı tüfek, 3 fişek ve bin 850 lira ele geçirildi.

C.P. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince belirlenen bir adrese yapılan operasyonlarda ise kaçak tütün, sigara ve elektronik sigara ele geçti.

Olayla ilgili şüpheli H.Y.Ç'ye "5607 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçundan adli işlem yapıldı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title