Haberler

Antalya'da Huzur Uygulaması

Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Türkiye Güven Huzur-5" asayiş uygulaması kapsamında, Antalya'da çok sayıda noktada denetim yapıldı.

Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Türkiye Güven Huzur-5" asayiş uygulaması kapsamında, Antalya'da çok sayıda noktada denetim yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünce okul, yurt ve kampüs çevrelerinde faaliyet gösteren umuma açık yerler, park, internet kafeler başta olmak üzere metruk binalar ile alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, iddia ve ganyan bayilerinde kamu düzeninin sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, suç ve suça konu unsurların tespiti amacıyla asayiş uygulaması yapıldı.

Çalışmada, Asayiş, Terör, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Havacılık şubeleri başta olmak üzere diğer birimlerden yapılan personel takviyesi ile toplam 2 bin 66 personel, 248 ekip, 1 helikopter, 1 deniz aracı ve 2 dedektör polis köpeği katıldı.

Ekipler, 5 bin 990 kişiye sorgulama yaparken, 8 kişi yakalandı, 1 kişi de gözaltına alındı. Uygulamada 511 araç kontrol edildi, 54 araca 14 bin 205 lira cezai işlem yapıldı, 6 araç da trafikten men edildi.

Ayrıca İçişleri Bakanlığınca hazırlanan 100 Günlük Eylem Planı doğrultusunda Antalya Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Burdur yolu üzerinde drone ile denetim yaptı.

Trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 12 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title