Haberler

Antalya'da Hdp Binasına Türk Bayrağı Astılar

Yusuf ÜNAL/ANTALYA, (DHA – HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu 16 askerin şehit olması ve 6'sının yaralanmasından sonra Antalya'da bir grup, HDP İl binasını taşladı, girişine Türk Bayrağı astı.

Yusuf ÜNAL/ANTALYA, (DHA – HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu 16 askerin şehit olması ve 6'sının yaralanmasından sonra Antalya'da bir grup, HDP İl binasını taşladı, girişine Türk Bayrağı astı.

HDP İl binası önünde toplanan yaklaşık 1000 kişilik grup, terör örgütü PKK aleyhine slogan atarak terörü lanetledi. Polisin yoğun güvenlik önlemlerine rağmen göstericiler, binayı taş yağmuruna tuttu. Polis barikatını aşan eylemciler, camlarını kırdıkları binanın girişine Türk bayrağı astı. HDP İl binası çevresinde güvenlik kordonu oluşturan çevik kuvvet ekipleri, göstericileri binadan uzaklaştırdı.

'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK' diye slogan atan grup, HDP tabelasındaki ve binadaki ışıklar sönmeden dağılmayacağını söyledi. Polis ekipleri grubu dağılması konusunda uyardı. Zaman zaman polis ve göstericiler arasında arbede yaşandı. Eylemciler, yaklaşık 2 saat süren protestolarına, binadaki ışıkların söndürülmesi üzerine slogan atarak dağıldı. Gruptakiler, HDP binasına Türk Bayrağı asılana kadar her gün eylem yapacağını söyledi. Çevik kuvvet ekipleri, olası bir saldırıya karşı bina çevresinde güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Yüksekova Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title