Haberler

Antalya'da Deniz Erzurum'da Kayak Keyfi

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Antalya'da yeni yılın ilk gününde tatilciler denize girerken, Erzurum'daki tatilciler ise kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Antalya'da yeni yılın ilk gününde tatilciler denize girerken, Erzurum'daki tatilciler ise kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Antalya'da yeni yılın ilk gününde sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen tatilciler, Konyaaltı sahilinde denize girmenin keyfini çıkardı.

Özellikle yazın en çok tercih edilen tatil merkezlerinden Antalya'da bazı turistler güneşlenmeyi bazıları ise denizin tadını çıkarırken aynı gün ülkenin en önemli kış turizm merkezlerinden Erzurum'da ise kar ve kayak heyecanı yaşandı.

Yeni yılın ilk gününde Erzurum'da etkili olan yoğun kar yağışı ve yılbaşı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Palandöken Kayak Merkez'inde kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Sıcaklığın 2 derece olarak kaydedildiği kayak merkezinde kızak, snowboard ve kayak takımlarıyla kayak yapmanın keyfini yaşayanlar, otellerdeki müzik dinletisi gibi etkinliklere katılarak eğlendi.

Tatili fırsat bilen bazı ailelerin de Palandöken'de çocuklarıyla kızaklara binip kayak yapmanın keyfini yaşayıp eğlenmesi renkli görüntüler oluşturdu.

"Yurdumun dört bir yanında farklı güzellikler var"

Kayak yapmak için Eskişehir'den Palandöken'e gelen Çağlar Yavaş, "Yılın ilk gününde Antalya'da denize girilirken biz Erzurum'da karın tadını çıkarıyoruz." dedi.

Palandöken'e kar yağması için dua ettiklerini belirten Çağlar, şu ifadeleri kullandı:

"Erzurum'a kayak yapmaya geldik. Başka merkezlerde kayak yaptık ama buranın pisti ve ortamı çok güzel. Bu imkanları sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Yurdumun dört bir yanında farklı güzellikler var. Kış sporları olarak biz kayağı seçiyoruz. Antalya da güzel, şimdi onlar denize girerken biz burada karın tadını çıkartıyoruz."

Bursa'dan gelen Serhat Kaynakçı ise yılbaşını Erzurum'da geçirdiklerini ifade ederek, "Palandöken Kayak Merkezi çok güzel bir yer, yılbaşını burada geçirdik. Dün akşam 00.00 gibi kar yağmaya başladı. Yılbaşının güzelliği, Palandöken'in güzelliği. Palandöken güzel bir yer, herkese tavsiye ederiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Palandöken Türkiye Antalya Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title