Haberler

Antalya'da Çelenk Koyma Töreni

Antalya'da çelenk koyma töreniANTALYA - Antalya'da Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94. Yılı dolayısıyla çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.

Antalya'da çelenk koyma töreni

ANTALYA - Antalya'da Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94. Yılı dolayısıyla çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Antalya'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Kutlamalar çerçevesinde bugün ise Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Törene, Antalya Valisi Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ile Hüseyin Samani, CHP Antalya Milletvekilleri Niyazi Nefi Kara ile Devrim Kök, CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, vali yardımcıları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Antalya Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesinin çelenk sunumları yapıldı. Tören saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak tamamlandı.

Tören bitiminde ise CHP ve STK'ların anıta çelenk koyma isteyişinde herhangi bir gerginik yaşanmadı. Partililer ve STK temsilcileri alkışlar eşliğinde anıta çelenk koydu. Burada bir basın açıklaması yapan CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, Cumhuriyet'in 94. yılını kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyet değerlerine sonuna kadar sahip çıkacaklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi 29 Ekim Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title