Haberler

Otomobili Tekrar Bozulunca Tamirciyi Tavsiye Eden Arkadaşının Kafasına Sıktı

Güncelleme:

Antalya'da tamir ettirdiği aracı kısa sürede bozulan galerici adam, tamirciyi tavsiye eden arkadaşını başından silahla vurdu. Ağır yaralanan adam, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi Ahmet Hamdi Akseki Caddesi üzerindeki bir oto tamircisinde meydana gelen olayda galerici T. ismiyle bilinen şahıs, otomobilini yaptırmak için yine galericilik yapan Özkan Bozlak'ın (39) önerdiği tamirciye geldi. Tamir sonrası otomobil seyir halindeyken bozuldu. Bunun üzerine Bozlak'ı telefonla arayan T., Bozlak'la tartıştı. Telefonu kapatıp başka bir araçla tamirciye gelen T. isimli şahıs, iddiaya göre dükkanın içerisinde Bozlak'ın başına bir el ateş edip olay yerinden kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan ve kalbi duran Bozdak'ı hayata döndürmek için sağlık ekipleri uzun süre kalp masajı yaptı. Olay yerinde hayata döndürülen Bozlak, ambulansla götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi.

KATİL ARANIYOR

Polis, tamirhane sahibi ile görgü tanıklarının ifadesine başvururken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen T. isimli şahsı arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Akseki Kepez 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Adınızı Yazın:

sapık ve canavar doldu ortalık bu basit sebeple insan canına nasıl kıyılır.

38
2
yanıtYanıtla
ADALET YOKSA OY DA YOK:

o da ülkemizdeki tüm katiller gibi bir kaç yıl yatar çıkarım mantığıyla hareket etmiştir. ülkemizin savaşa girmesine gerek yok ki bu hukuk sistemiyle yakında her kafasına esen birilerini öldürücek.

11
4
yanıtYanıtla
Emre:

Erken seçim vatana ihanet diyen biri Cumhurbaşkanı ise bu tarz ölümler bu Türkiye’de elbette olur ,

2
7
yanıtYanıtla
PAPAROZYA:

OLM BU KADAR KANA SUSAYDIYSANIZ KENDİNİZİ POTANSİYEL KATİL OLARAK GÖRÜYORSANIZ RAHATLIKLA SİLAHLANABİLİYORSANIZ ÜLKENİN DOĞUSUNA GÜNEYİNE GİDİN ASİLCE BİR İKİ MİLİTAN AVLAYIN. HEM RAHATLARSINIZ HEM DE ÜLKEYİ BİR İKİ MİLİTANDAN KURTARIRSINIZ

8
0
yanıtYanıtla
Sss:

Tamirciyi niye oldurdun şekilsiz o kadar aslandin gidip aracı üreten fabrikaya siksaydin

2
0
yanıtYanıtla
KOZANLI:

insanlar iyice siyirdi acilen her aileye aile pskologu temin edilmeli acil

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title