Haberler

Antalya'da Bayramın Son Günü Sahiller Doldu Hd

Antalya'da, bayramın son günü güneşli havayı fırsat bilenler, Konyaaltı ve Lara sahillerini doldurdu.

Antalya'da, bayramın son günü güneşli havayı fırsat bilenler, Konyaaltı ve Lara sahillerini doldurdu.Hava sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Antalya'da, Konyaaltı ve Lara sahilleri, güzel havayı değerlendirmek isteyenlerin akınına uğradı. Sahil kesimlerine gelenlerden bazıları güneşlenmeyi tercih ederken bazıları denize girdi.

3 yıl önce Avusturya'dan gelip Antalya'ya yerleşen Erdal Hayran, Antalya sahilinin çok güzel olduğunu belirterek, 'Her şey çok güzel ama bir sıkıntımız var. Belediyeden ricamız buralara duş ve soyunma kabinleri yapsın dedi. Nimet Atik Bahar ise dünkü yağmurun ardından sabahın erken saatlerinde Konyaaltı Sahili'ne geldiklerini belirterek, kızına böylece karne hediyesi verdiğini söyledi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre, nem oranının yüzde 59, deniz suyu sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü kentte, pazartesi ve salı havanın kapalı olacağı, sonraki günlerde mevsim normallerinde olacağı kaydedildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title