Haberler

Yasak Aşk Cinayeti! Eşinin Beraber Olduğu Kişiyi Öldüren Katil Koca, İnfazı Tek Tek Anlattı

Güncelleme:

Antalya'da eşi ile ilişkisi olduğunu tahmin ettiği kişiyi çağırdığı evinde tabancayla öldürdükten sonra, ölen kişinin kuzenini rehin alıp kaçıran katil koca yakalandı.

Antalya'da eşi E.G. ile ilişkisi olduğunu tahmin ettiği İlkay Polat Sağır'ı (32) kalbinden vurarak öldürdükten sonra Sağır'ın teyzesinin oğlu Y.E.B.'yi rehin alıp araçla kaçıran Cihan G. (35) Burdur yolu 30. kilometresinde Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.

CİNAYETİ TEK TEK ANLATTI

Cinayeti anlatan Cihan G. "İlkay'ın eşim E.G.G. ile ilişkisini olduğunu tahmin ediyordum. Eve çağırdım. Teyzesinin oğlu Y.E.B. ile birlikte Kepez Barış Mahallesi'ndeki evime geldiler. Evde tartıştıktan sonra İlkay Polat'ı vurdum. Y.E.B.'yi silah ile otomobile bindirip kaçırdım. Yolda polise yakalandım. Pişmanım 3 çocuğum için çok üzülüyorum" dedi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı Cihan G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAÇMA ANI KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan İlkay Polat Sağır'ın teyzesinin oğlunun evden koşarak aracına gelmesi, arkasından eli silahlı Cihan G.'nin gelmesi ve araçtaki kişiyi rehin alması kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

BAKINIZ:

BİRİ MEZARA BİRİ HAPİSHANEYE DİGERİ İSE YENİ TATLARA BAKMAYA

49
3
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Kadın hakları niye ayaklamadınız bak 1 kadın 2 adamın hayatini bitirmiş örnekleri .çok oldu

44
4
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

ve ahlaksız kadınlar yine kazandı yazık ettin kardeş değmeyen biri için

44
0
yanıtYanıtla
ibo:

bu kazmaları anlamıyorum bır kadın kocayı aldatıyorsa adamın ne sucu var kadın kuyruk salmamadıkca kım yanasır burda cezalandırlıması gereken kadın olmuyormu meclısden bır yasa cıkarmaları gerekır kadın kocasını koca kadınını aldatmanın cezası omurboyu hapıs olması gerekır ne aıle yapısı ne ahlak ne namus ayaklar altında olmus bır ulke gıderse işde boyle gıder

32
4
yanıtYanıtla
Ölüyü diriyi:

Kadın haklarını savunanlar hadi konuşun bakam

29
1
yanıtYanıtla
gokberk:

tam bır salak yat ıcerde hayatının en guzel zamanlarını

8
7
yanıtYanıtla
ŞEMSİ:

kadın olsun erkek olsun bu gibi namustan yatan yatacak olan kader mahkumlarını affa sokmalı.

8
3
yanıtYanıtla
Ben:

Başkasını seçeni bırak gitsin.ne onun için içerde tıkılmaya değer ne de öyle şerefsizin kanına el bulaştırmaya.öldürünce namus temizlenmiyor senin hayatın da gereksiz hapiste geçiyor

yanıt5
yanıt0
HERİF:

Evlenilecek bayan bulmak iyice zorlaştı

10
1
yanıtYanıtla
can35:

Adam katil oldu, en az 15 sene yedi, cocuklar babasiz kaldi, diger kisi öldü, öleninde ailesinden yikilanlar oldugunu farz edersek vede kadin belki cok sevdi diyelim: onunda sevgilisi öldü ve o kadar acilar yasatti cevrelerindekilere. . Eee kazanan yada artisi olan kim? varsada artisi bu isin eksilerden dahami cok:( Sanirim bosanmak en iyisiydi.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title