Haberler

Antalya'da 9 ayda 40 bin kişiye yüzme öğretildi

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında, Antalya'da 9 ayda 40 bin kişi yüzme öğrendi.

Proje kapsamında hayata geçirilen yüzme kursları her kesimden büyük ilgi görüyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin titizlikle uygulandığı kurslarda, antrenörler eşliğinde 19 ilçede kurslar düzenlendi.

Kurslarda, 9 ayda 40 bin kişi yüzme öğrendi.

Kış aylarında otellere ait ısıtmalı havuzlarda devam edecek kurslarda, kent genelinde yüzme öğrenmek isteyen herkese destek olunuyor.

Havuzlarda saat başı numune alınıyor

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, AA muhabirine, bakanlığın başlattığı projeye Antalya olarak büyük destek verdiklerini söyledi.

Çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini aktaran Gürhan, çocuk ve yetişkinlerin Kovid-19 sürecinde spordan uzak kalmalarının önüne geçtiklerini ifade etti.

Gürhan, kurslarda Kovid-19 tedbirlerinin üst seviyede tutulduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Mevcut havuzlarda, Bakanlığımızın gönderdiği portatif havuzlarda ve sahillerde oluşturduğumuz korumalı alanlarda verdiğimiz kurslarla, Antalya'da yüzme bilmeyen çocuk ve yetişkin bırakmamayı hedefliyoruz. Aksu, Demre ve Akseki ilçelerinde toplam 6 portatif havuz kurduk. Bu havuzlar ihtiyaca göre istenilen bölgeye taşınabiliyor. Havuzlarda antrenör ve cankurtaranlar mevcut. Hijyenik olan bu havuzlarda saat başı numune alınıyor. Çocuklar kışın da 25-26 derece su sıcaklığına sahip açık havuzda yüzme öğrenecek."

Kaynak: AA / Spor

Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title