Haberler

Antalya'da 65 yaş ve üstü vatandaşların adresi dünyaca ünlü Konyaltı Sahili varyantı oldu

Güncelleme:

Antalya'da da yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde verilen izinle üçüncü kez sokağa çıktı.

Antalya'da da yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde verilen izinle üçüncü kez sokağa çıktı.

Yeni tip korona virüs nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlar, 14.00-20.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile üçüncü kez sokağa çıktı. Hava sıcaklığının 27 dereceyi bulduğu kentte dışarı çıkan vatandaşların adresi sahil, park ve varyant oldu. Maskeleri takan yaşlı çiftler kentin işlek caddelerinde gezinti yaptı. Dünyaca ünlü Konyaltı Sahili varyanta gelen yaşlı çiftler ise Akdeniz'in görsel manzarasını izledi. Vatandaşlar Konyaaltı Sahilinin ıssız anlarını fotoğrafladı. Üçkapılar'a gelenler ise sosyal mesafeli banklarda ikram edilen kahvelerini yudumladı.

"Biz evde kapanmaya razıyız"

Güneşli havanın tadını çıkaran Mediha Kol, "Allah hepimize sağlık versin. Bu hastalığın bizim üzerimizden bir an önce gitmesini istiyoruz. Hastalık geçsin biz evde kapanmaya razıyız. Parkta oturduk kahvemizi, çayımızı içtik. Kolonyamızı, çikolatamızı aldık, birazdan eve geçeceğiz" dedi.

"Sohbet edip gideceğim"

Bankta arkadaşıyla sohbet eden Süleyman Beyazit ise, "Allah devletimize zeval vermesin, gençlerimize zarar vermesin önemli olan o, aha geldik aha gidiyoruz. Kısıtlama yok evimde 54 merdiven var inip çıkıyorum. Hareketi seviyorum, dedeyle beraber sohbet edip gideceğim" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ramazan Bayramı Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title