Haberler

Antalya'da "4. Çiçek Festivali" Yapılacak

Kepez Belediyesi, Antalya İhracatçı Birlikleri, Antalya Ticaret Borsası ve Çiçek Tanıtım Grubu'nun Ortaklaşa Düzenlediği 4. Çiçek Festivali, 16-18 Mayıs Tarihleri Arasında Yapılacak.

Kepez Belediyesi, Antalya İhracatçı Birlikleri, Antalya Ticaret Borsası ve Çiçek Tanıtım Grubu'nun ortaklaşa düzenlediği 4. Çiçek Festivali, 16-18 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Kepez Belediyesi Spor Kompleksinde 4. Çiçek Festival tanıtımı için basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Antalya Ticaret Odası Başkanı İlhami Kaplan, Antalya Kesme Çiçek İhracatçılar Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, Interflora Çiçek Tanıtım Grubu Genel Sekreteri Emine Turay Mercan katıldı.

Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan Antalya Kesme Çiçek İhracatçılar Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, amaçlarının çiçeğin barışın sembolü olacağını göstermek olduğunu belirterek "Çiçek Festivalindeki amacımız görselliğin yanında Türkiye'de bir dolar olan çiçek tüketimini arttırmaktır. Çiçeğin güzelliğin yanında bir ekonomi olduğunu da göstermektir" dedi.

3. Çiçek Festivalinde 1 milyon çiçek dağıtıldığını belirten Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, "Bu senede 1 milyon civarında çiçek dağıtmayı düşünüyoruz. Türkiye'nin kesme çiçek ihracatının yüzde 65'ni karşılamaktadır. Organize tarım bölgelerinin kurulması, modern ve büyük ölçekli seraların oluşturulması, ürün çeşitliliğinin sağlanması, üreticilerin ve sektörü daha iyi geliştirecektir" dedi. Basın toplantısından sonra Kepez Belediye Başkanı Öner, Ticaret Odası Başkanı Kaplan ve Kesme Çiçek İhracatçılar Birliği Başkanı Bağdatlıoğlu, basın mensuplarına çiçek dağıttı.

Çiçek dağıtımının ardından Kepez Belediye Başkanı, basın mensuplarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Mayısta Antalya'da açacağı Kapalı Spor Salonunu gezdirdi. Kapalı spor salonu önünde bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, yeni yapılan Kapalı spor salonunun 3 bin 500 kişilik olduğunu belirterek "Pazar günü Başbakanımız kapalı spor salonumuzu açacaktır. Bu kapalı spor salonu, Türkiye'de örnek kapalı spor salonlarından bir tanesidir. İçinde hem antrenman sahası hem de maç sahası bulunmaktadır. Kapalı spor salonumuz için yaklaşık 4 trilyon civarında para harcandı. Pazar günü açılışta Antalya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı ile Kepez Belediyesi Basketbol takımı Başbakanımız için 10 dakikalık bir gösteri maçı yapacaktır" dedi.

(MSB-SÇ-HE-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title