Haberler

Antalya Cup 2007 Takımları Turnuva Öncesi Bir Araya Geldi

Antalya Cup 2007'ye Katılacak 4 Takımdan Fenerbahçe, Dinamo Minsk, Den Haag, Fc Energie Cottbus Oyuncuları ile Teknik Direktörleri Bir Araya Geldi. Yapılan Toplantının Ardından Takım Temsilcilerine Teşekkür Plaketi Verildi.

Antalya CUP 2007'ye katılacak 4 takımdan Fenerbahçe, Dinamo Minsk, Den Haag, FC Energie Cottbus oyuncuları ile teknik direktörleri bir araya geldi. Yapılan toplantının ardından takım temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.

Hillside Su Hotel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, ilk defa düzenlenecek Antalya CUP'ın büyük bir ilgi gördüğünü belirtti. Bu turnuvanın uluslar arası olmasını istediklerini belirten Süğlün, ciddi bir çalışma içine girdiklerini ifade etti. Süğlün, ilerleyen dönemlerde Antalya CUP'un kendinden söz ettirecek bir turnuva olacağına inandığını anlattı.

Fenerbahçe Asbaşkanı Serhat Çeçen de Antalya CUP'a katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Fenerbahçe olarak hem Türk sporuna hem ülke tanıtımına büyük katkı sağlamayı amaçladıklarını anlatan Çeçen, Fenerbahçe'nin bu yıl 100. yılını kutladığını hatırlattı. Çeçen, bu nedenle birçok organizasyonda yer aldıklarını, Antalya CUP'ın da bunlardan biri olduğunu söyledi.

Toplantının sonunda 4 takım temsilcisine teşekkür plaketi verildi. Toplantı sonunda katılımcılar turnuva öncesi kokteylde bir araya geldi.

Bu akşam başlayacak Antalya CUP'ta FC Energie Cottbus ve Dinamo Minsk takımları karşı karşıya gelecek.

(ŞT-İK-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title