Haberler

Antalya: Cumhurbaşkanı Eşleri Side'de

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Eşi Semra Sezer ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Eşi Mihriban Aliyev Side'yi Gezdi.

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in eşi Semra Sezer ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyev Side'yi gezdi.

Antalya'da düzenlenen Türk Dili Konuşan Ülkeler Devlet Başkanları 8. Doruk Toplantısı'na katılmak üzere bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in eşi Semra Sezer ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyev'e, Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Side Beldesi'ni Antalya Valisi Alladdin Yükselin eşi Emine Yüksel gezdirdi. Side Müzesi, Antik Tiyatro ve Apollo Tapınağı'nı gezen Semra Sezer ve Mihriban Aliyev, gezdikleri yerler hakkında bilgiler aldı. Öğle yemeğini Side'de bulunan bir resturantta yiyen cumhurbaşkanı eşleri, yemeğin ardından bölgeden ayrıldı. Mihriban Aliyev dinlenmek üzere Belek'teki oteline geçerken, Semra Sezer, Emine Yüksel ile birlikte Beach Park'a çay içmeye gitti. Semra Sezer, çayın ardından oteline hareket etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title