Haberler

Antalya: Çim Hokeyi Hakem ve Antrenör Gelişim Semineri

Türkiye Hokey Federasyonu Tarafından Antalya'da Düzenlenen "Çim Hokeyi Hakem ve Antrenör Gelişim Semineri" 90 Hakem ve Antrenörün Katılımıyla Gerçekleştiriliyor. Seminere Katılan Hakemler Sezon Boyunca Oynan Salon Müsabakalarında Görev Alamaya Hak Kazanacak.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen "Çim Hokeyi Hakem ve Antrenör Gelişim Semineri" 90 hakem ve antrenörün katılımıyla gerçekleştiriliyor. Seminere katılan hakemler sezon boyunca oynan salon müsabakalarında görev alamaya hak kazanacak.

Belek'teki Nisos Varuna Otel'de başlayan seminerde hakem ve antrenörler bir yandan düzenlenen toplantılarla bilgilerini tazelerken diğer yandan da uygulamalı eğitim görüyor. Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Barbaros Tuzcuoğulları, salon ve açık saha müsabakaları öncesinde hakem ve antrenörlerin bilgilerini tazelemeyi ve değişen kurallar hakkında onları bilgilendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Bu seminere katılan hakemlerin yıl içindeki salon müsabakalarında görev alabileceğini belirten Tuzcuoğulları, "Federasyon olarak alınan karar gereği bu seminere katılamayan hiçbir hakem sezon boyunca salon karşılaşmalarında görev alamayacak. Burada 90 hakem ve antrenör var. Bunun 40'ı bayan. Seminer boyunca katılımcılara yönelik toplantılar yapıyoruz. Ayrıca hakem ve antrenörlerden oluşturduğumuz takımlarla uygulamalı eğitim veriyoruz" dedi. Gerçekleştirilen etkinlikle hakem ve antrenörler arasındaki kaynaşmanın arttırıldığını kaydeden Tuzcuoğulları, böylece ilerde yaşanabilecek sıkıntıları da en aza indirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title