Haberler

Antalya çevre yolunu Gödeneye bağlayan yol yenilendi

Güncelleme:

Yolun genişliğini 11 metreye çıkardıklarını, yaya yürüyüş yolu eklendiğini ve altyapısını da yenilediklerini söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Meram'ın en yakınından en uzağına kadar her bir noktası modern, rahat ve konforlu bir ulaşıma kavuşuncaya dek çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" diye konuştu.

Meram'da sıklıkla kullanılması sebebiyle deforme olan ve Antalya Çevre Yolunu Gödene Mahalesine bağlayan 2 km'lik yol Meram Belediyesi tarafından baştan sona yenilendi. İlk olarak alt yapı eksikliklerinin tamamlandığı caddeye yaya yürüyüş yolları da eklenerek genişliği 11 metreye çıkarıldı. Mevcut imar planına göre gerçekleştirilen yol genişletilmesi sonrasında Meram Belediyesi ekipleri tarafından sıcak asfalt dökülerek mahalleliler ve yolu kullanacak diğer vatandaşlar için konforlu bir ulaşım sağlandı.

BAŞKAN KAVUŞ; "ULAŞIM SORUNUNA NEŞTER VURABİLME ADINA ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜRÜYORUZ, YÜRÜTMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ"

Çalışmanın tamamlanmasıyla yolun tüm sorunlarının giderilerek bambaşka bir çehreye kavuştuğunu söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 'Bu çehre, yolu kullanacaklar için konforlu, rahat, sorunsuz hatta zevkli bir ulaşım anlamı taşımaktadır" diye konuştu. Göreve başladıkları andan itibaren Meram'ın yol, asfalt ve ulaşım sorununu acil çözülmesi gereken sorunlar arasında en başa koyduklarını ve sorunu tasarruf tedbirlerinin dahi dışında tuttuklarını hatırlatan Başkan Kavuş, yapılan anketlerde de vatandaşın kendilerinden en büyük beklentilerinin öncelikle ilçenin ulaşım sorununu çözüme kavuşturma isteği çıktığına vurgu yaptı. Bunun için yeni cadde ve sokak çalışmalarından hali hazırdaki cadde ve sokakların modern bir hale getirilmesine, asfaltsız yolların asfaltlanmasına, alt yapı çalışmalarından cadde genişliklerinin artırılmasına kadar Meram'ın konforlu ve rahat bir trafiğe ulaşması adına birçok çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Kavuş, sözlerini şöyle tamamladı; "Antalya Çevre Yolundan Gödeneye uzanan bu yolda tamamladığımız çalışmada bunlardan biri. Fazlasıyla yıpranan yolu yenileyerek hizmete sunduk. Yoğun bir şekilde kullanılan bu cadde yeni haliylesadece mahallelilerimize değil tüm Meramımıza hayırlı olsun."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Meram Belediyesi Mustafa Kavuş Antalya Meram Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title