Haberler

Antalya - Çavuşoğlu: Tarımın Geleceğini Görmeyen Siyaset de Yapmasın, Ülkeyi de Yönetmeye Kalkmasın

Çavuşoğlu: Tarımın geleceğini görmeyen siyaset de yapmasın, ülkeyi de yönetmeye kalkmasın AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Tarımın geleceğini görmeyen hiç kimse bu ülkede siyaset de yapmasın ülkeyi de yönetmeye kalkmasın, bu herkes için geçerli" dedi.

Çavuşoğlu: Tarımın geleceğini görmeyen siyaset de yapmasın, ülkeyi de yönetmeye kalkmasın

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Tarımın geleceğini görmeyen hiç kimse bu ülkede siyaset de yapmasın ülkeyi de yönetmeye kalkmasın, bu herkes için geçerli" dedi.

Seçime 9 gün kala çalışmalarını sürdüren Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Ticaret Borsası'nı (ATB) ziyaret etti. ATB Başkanı Ali Çandır'la bir süre sohbet eden Çavuşoğlu, daha sonra başta Antalya olmak üzere yaptıkları çalışmalar ve hazırladıkları projeler hakkında bilgi verdi. YÖREX Fuarı'nın düzenlenmesinde emeği geçen Çandır'a teşekkür eden Mevlüt Çavuşoğlu, aynı potansiyelde fuarların gerçekleştirilebileceği salonları Kemer, Alanya ve Manavgat gibi ilçelere yapacaklarını söyledi. Seçim için hazırladıkları kitapçıkta gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmek istedikleri projelerin yer aldığın belirten Mevlüt Çavuşoğlu şöyle konuştu:

'Kendi içinde ulaşımı kolay ve Türkiye'nin her yerinden ulaşımı kolay bir Antalya. ve buna bağlı olarak ticareti ve üretimi daha canlı Antalya istiyoruz. Her bölgenin, her ilçenin potansiyeline göre ihtisas organize sanayileri kurmak istiyoruz. 12 ay ticaret ve turizm istiyoruz. Ortaokul ve liselere yönelik kampüsler gerçekleştireceğiz. İçersinde 20 okulun bulunduğu, spor salonlarının bulunduğu kampüs alanı yapacağız. Üniversite sayısını 5'den 10'a çıkarıp özellikle ihtisas üzerine bölümler açacağız. Tarıma ve gıdaya verdiğimiz destek artarak devam edecek."

Üreticiye her zaman destek verdiklerini, mazot yardımlarının yanı sıra gübre ve yemdeki KDV'yi kaldırdıklarını dile getiren Mevlüt Çavuşoğlu, 'Seralardaki elektrik ücretinde yüzde 15 indirim yapıyoruz. Seralarını modernize etmek isteyen vatandaşlara sıfır faizle kredi verelim ki seraları yenilesin ve kaliteli ürün üretsin. Tarım sigortasını da basitleştirip kapsamını genişletmemiz lazım. Tarımın geleceğini görmeyen hiç kimse bu ülkede siyaset de yapmasın ülkeyi de yönetmeye kalkmasın, bu herkes için geçerli. Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın desteğiyle Antalya'ya hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Çandır, ATB'yi en çok ziyaret eden siyasetçi olarak Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Ali Çandır Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Akpkkabd katilMobil-IOS:

Antalya'da tarım alanımı var heryeri beton yaptın Alanyada nefes alamıyoruz işbirlikçi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title