Haberler

Antalya: Camiler ve Din Görevlileri Haftası

- Antalya'nın Serik İlçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası Nedeniyle Bir Toplantı Düzenlendi.

- Antalya'nın Serik ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bir toplantı düzenlendi.

Belek Turizm Bölgesi'nde bulunan Adora Golf Resort Hotel'de düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Ağırman katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Serik Tuzcuoğlu Camii Din Görevlisi Mehmet Altınay tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti sunuldu. Toplantının açılışında konuşan Serik Müftüsü Mustafa Altun, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın son gününü yaşadıklarını söyledi. Müftülük olarak din görevlileriyle birlikte bir iftarda buluşmayı çok istediklerini belirten Altun, şartların buna müsade etmediğini belirtti.

Toplantıda 2006 yılı içinde emekliye ayrılan din görevlilerine plaket verildi. Toplantıya konuşmacı olarak katılan Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Ağırman'ın konuşmaya başlamasıyla birlikte toplantı basına kapatıldı. Bu bölümünde din görevlilerin yaşadıkları sıkıntılar ve camilerde ortaya çıkan sorunlar tartışıldığı belirtildi.

(MA-ŞT)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title