Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Böcek'ten yeni yıl mesajı

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Böcek, mesajında tüm insanlık olarak zor geçen bir yılı geride bıraktıklarını ve yeni yıla umutla "merhaba" demenin heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Salgın nedeniyle sağlık ve ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere 2020 yılının herkes için zor bir yıl olduğunu kaydeden Böcek, "Bize çok şey öğretti. Dayanışmanın gücünü, sevginin mesafe tanımadığını, temizliğin ve tedbirlere uyarak yaşamanın önemini, gönüller bir olduğunda her zorluğu yenebileceğimizi, vefayı, dostluğu, sevdiklerimiz için endişe etmeyi, sevmeyi, sevilmeyi, bedeli ağır olsa da 2020 yılında bir kez daha öğrendik." dedi.

Zorluk ve sıkıntıları dayanışma, duayla birlikte aşmaya çalıştıklarını vurgulayan Böcek, Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyacı olan vatandaşların yanında yer almaya, dertlerine derman olmaya gayret ettiklerini ifade etti.

"Bu hastalığı yaşayan, sizlerin dualarıyla iyileşen birisi olarak sağlığın en büyük hazinemiz olduğunu bir kez daha anladım" diyen Böcek, bu vesileyle Türk milletine ve insanlığa sağlık dolu bir yıl olmasını dilediğini ifade etti.

ATSO'nun mesajı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ise dünyanın ve Türkiye'nin 2020 yılında zor bir sınavdan geçtiğini vurguladı.

2020 yılı salgın, ekonomik daralma, sağlık endişesi ve doğal afetlerle karşı karşıya kaldıklarını belirten Çetin, "Yeni yıla da Kovid-19 aşılarının başarıya ulaşması umuduyla giriyoruz. En kötüyü geride bıraktığımıza inanıyorum. Birbirimize olan inancımızı ve güvenimizi koruyarak tüm zorlukları birlikte aşacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Çetin, 2021 yılının başta sağlık olmak üzere herkese mutluluk, huzur ve bol kazanç getirmesini diledi.

İl Emniyet Müdür Mehmet Murat Ulucan'ın mesajı

Ulucan, 2020 yılı başlarında tüm dünyayı etkisi altına almaya başlayan salgını risklerinin devam etmesi nedeniyle, ülkenin içinde bulunduğu hassas dönemde alınan tedbirlerin uygulanmasında Emniyet Teşkilatına büyük görev düştüğünü ifade etti.

Sokağa çıkma kısıtlaması sürecinden 4 bin 330 personelin görevlendirildiğini belirten Ulucan, Antalyalıların kısıtlamalara uyucağı inancından olduğunu ve yeni yılın ülkeye sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Muhittin Böcek Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title