Haberler

Antalya: Belek Beach Park Alman Tv Kanalında

Almanlar'ın dünyaca ünlü tatil kanalı Sonner Klar ekibi, internette görüp beğendikleri "Beach Park"ta çekim yapmak için Antalya'nın Belek Beldesi'ne geldi.

Geçen ay açılışı yapılan Belek Beach Park'ı internette görüp beğenen Almanlar'ın dünyaca ünlü tatil kanalı Sonner Klar'dan bir ekip, çekim yapmak için Belek'e geldi. Belek Beach kadar belde merkezinde de çekim yapan televizyon ekibi, Beach Park'ta Türk yemeklerinin de tadına baktı. Programın yapımcısı ve yönetmeni Mark Rush, Belek'te bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Belek'in turizmde gösterdiği gelişmeyi kıskanmamak elde değil" dedi. Konuk televizyoncular, birkaç yıl önce de beldede çekim yaptıklarını, ancak internette Belek'in son halini görünce etkilendiklerini vurgularken, Belek'teki gelişmenin dikkat çekici olduğunu kaydettiler.

Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek ise, Alman televizyoncuların beldeye gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını ifade ederek, "Teknoloji insan hayatını kolaylaştırdığı gibi, çeşitli sektörlerde de fark yaratabilecek değişikliklere olanak veriyor. Bunun en önemli bölümü de internet. Konuklarımızın değişimi Almanya'dan izlemiş olmaları bizi mutlu etti. Demek ki güzellik sınır tanımıyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title