Haberler

Antalya: Bbp Genel Başkanı Yazıcıoğlu Antalya'da

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin hormonsuz, naturel, yerli ve tamamen milletin değerlerine dayanan Anadolu toprağından gelişen bir parti olduğunu söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin hormonsuz, naturel, yerli ve tamamen milletin değerlerine dayanan Anadolu toprağından gelişen bir parti olduğunu söyledi.

Adonis Otel'de düzenlenen BBP Antalya 6. Olağan İl Kongresi'nde partililere seslenen Yazıcıoğlu, BBP'nin sıradan bir parti olmadığını belirtti. BBP'li olmanın çok zor, BBP'li kalmanın ise daha zor olduğunu ifade eden Yazıcıoğlu, "Çünkü BBP rant dağıtmaz, menfaat vermez, kimsenin kirli işlerini örtmez, kimsenin yanlışını kapatmaya çalışmaz. BBP'li olmak fedakarlık demektir. Rozetimizi takıp sokağa çıktığınız zaman başınız dik yürüyebilirsiniz. Çünkü BBP'li arkadaşlarımız verdikleri oydan pişman değildir. Vatandaşların oylarını alan yöneticileri, milleti aldatmamışlardır" dedi.

BBP'nin bu millete yanlış yapmadığını söyleyen Yazıcıoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Biz milletin verdiği gücü heba etmedik, verilen imkanları sonuna kadar millet için kullandık. Milletimizin verdiği imkanları kumar masasında bir zar gibi hiçbir zaman kullanmadık. Türkiye'de Atatürkçülük, cumhuriyetçilik, milliyetçilik ve İslam adına siyaset yapanlar oldu. Bu değerleri kullananlar iktidara geldiler. İktidara geldiklerinde ilk önce üzerinden siyaset yaptıkları değerleri ayaklar altına aldılar. Ama BBP bu değerleri siyaset yapıp, ayaklar altına almadı. Önemli olan sadece iktidara gelmek değildir. Önemli olan iktidara gelmek, kalabilmek ve iktidarınıza uygun icraat yapabilmenizdir. Yoksa su üzerine yazılmış bir yazı gibi olur."

2001 yılında Ankara'da Yolsuzlukla Mücadele Derneği'nden "Temiz Eller" ve GAP Gazeteciler Birliği'nden "GAP Oscarları" ödüllerini aldığını hatırlatan Yazıcıoğlu, BBP'nin hormonsuz, naturel, yerli ve tamamen milletin değerlerine dayanan Anadolu toprağından gelişen bir parti olduğunu kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title