Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: 've Sağduyu Galip Geldi' Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında Süren Stat ve Spor Salonu Kavgasında Şimdilik Sular Duruldu

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 've sağduyu galip geldi'

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında süren stat ve spor salonu kavgasında şimdilik sular duruldu.

SABAH AKDENİZ: 'Çevreyolu'nda söz vatandaşın'

Batı Çevreyolu'nda çıkmaza neden olan 1,8 kilometrelik alanla ilgili yöre halkı, 'Çevredeki emsallere uygun bir emsal istiyoruz. Yani 0,60-0,80' diyor.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Emekliye promosyon'

Bankaların kamu çalışanlarına maaş hesabı karşılığında promosyon olarak para vermesi uygulamasından Burdurlu emekliler de yararlanacak. BURTED üyesi emeklilere TEB tarafından 3 ayda 75 lira ödenecek.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'Ulaşım için hızlı çözüm isteniyor'

İMO Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, Ulaşım Master Planı'nın hazırlanmasının zaman alacağını belirterek, 'Bu sürede kısa vadeli çözümler de üretilmeli' dedi.

AKDENİZ GERÇEK: 'Antalya'da deprem kaçınılmaz'

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Kutlu Taner, Antalya'yı etkileyecek olası büyük bir depremin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Kenti çevreleyen Ege Graben fayı, Helenistik Kıbrıs fayı ve Aksu bindirmesi üzerinde uzun zamandan beri enerji birikmesi yaşandığını vurgulayan Kutlu Taner, 'Bu hiç de hayra alamet bir şey değil' dedi.

AKDENİZ MANŞET: 'Kındıl'da neler oluyor'

Porto Bello Otel Sahibi turizmci Niyazi Gökhan'ın Kemer girişindeki denize nazır ünlü Kındılçeşme Kamping Alanı'nda mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararına rağmen inşaat çalışmalarının sürdüğü ortaya çıktı.

ANTALYA: 'Eğitimli ve rant beklentisi olmayan siyasetçi lazım'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 'Nasıl bir belediye, nasıl bir belediyecilik' konulu konferansta üniversite öğrencilerine seslendi. Akaydın 'Türkiye'de eğitimli ve rant beklentisi olmayan siyasetçilere ihtiyaç var' dedi.

ANTALYA EKSPRES: 'Öyle demedim'

Batı Çevreyolu ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Başkan Böcek seçmenlerine rant sağlıyor' diye bir söz söylemediğini belirten Başkan Akaydın, 'Söylemediğim şeyleri yazıyorlar' dedi.

ANTALYA GÜNDEM: 'Yandaş yargı istemiyoruz'

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, 'Biz başından itibaren şunu söylüyoruz: Yandaş yargı istemiyoruz. Yargının yandaş olanını değil, bağımsız olanını ama bağımsız olduğu kadar tarafsız ve yansız olanını istiyoruz' dedi.

ANTALYA SON HABER: 'Siyasete girin'

Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, öğrencilere siyasete girme çağrısında bulundu.

GAZETE BİR: 'Kepez ormanı eriyor'

Önlem alınmazsa Kepez varyant çam orman alanı tamamen kesilmek zorunda kalacak.

AKDENİZ BEYAZ: 'Başkanıma söylemem'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Trabzon maçına giderken uçaktaki konuşmalarına ilişkin yapılan haberi yalanlarken, 'Ben CHP'li bir ilçe belediye başkanına böyle sözler söyler miyim? Rant olayını söyledim ama asla seçmen sözünü kullanmadım' savunmasını yaptı.

HÜRSES: 'Savcı isyan etti'

Abdullah Öcalan'ı idama mahkum ettiren emekli DGM Savcısı Talat Şalk, Anayasa paketi, PKK ve Kürt açılımı ile Balyoz Operasyonu konusunda ağır konuştu.

İLERİ: 'Antalya kazanacak'

Çandır, 'Bir dünya organizasyonu olan EXPO 2016'nın sadece yapıldığı kente değil, ait olduğu bölgemize kalıcı eserler ve ekonomik değerler yaratması için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız' dedi.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Anayasa insan merkezli olmalı'

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Seyfullah Şahin, AK Parti'nin hazırladığı Anayasa Değişiklik Paketi'ni değerlendirdi. Şahin, tavrını hep insandan yana koyan, insanın karşısında değil, onun yanında yer alan bir anayasa olması gerektiğini öne sürdü.

HİLAL: 'Halkı düşünsünler'

İl Divan Kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Şahin, yapılacak Anayasa'nın merkezine insanın oturtulması gerektiğini söyledi.

KÖRFEZ: 'İşgaliye kapışması'

Atatürk Parkı, Cumhuriyet Meydanı'ndaki yeraltı otoparkı ile Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu için Büyükşehir'de Akaydın'ın göreve gelmesiyle birlikte ardı ardına ecrimisil (işgaliye bedeli) tahakkuk ettiren Antalya Defterdarlığı'na karşı hukuk mücadelesi başlatıldı.

(GÜÇ-ŞEN) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title