Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Suçu esnafa yüklemeyin'

Kentin göbeğindeki ünlü Dönerciler Çarşısı'nda tüm restoranlar ruhsatsız çıktı. Bir işyeri kapandı, diğeri kapanma tehdidi altında. Şimdi esnaf adına soruyoruz 'Bugüne kadar aklınız neredeydi?'.

SABAH AKDENİZ: 'Yedi düvelle kardeş olduk'

Antalya'nın kardeş sayısı arttı. 8'i Büyükşehir, 12'si Alanya belediyelerinin olmak üzere il genelinde toplam 44 kardeş kentimiz var.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Koca çarşı kaçak'

Çarşının 18 yıl önce yenilendikten sonra kendilerine herhangi bir belge verilmediğini söyleyen Esnaf Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şeker, 'Kaçak dükkanlara belediye neden ses çıkarmadı?' dedi.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'Baraj gölü kurudu'

Oymapınar ve Manavgat Barajı arasında bulunan Manavgat Baraj Gölü kuruyor. Gölde turist taşıyan tekneler karaya oturdu. Tesisler, acentelerle görüşerek faaliyetlerini durdurdu.

AKDENİZ BEYAZ: 'CHP barışmıyor'

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve eski Genel Başkan Deniz Baykal, 'Antalya'da seçimle gelenler görevden alınmayacak' derken ve 'Kesinlikle barışın sağlanmasını istiyoruz' diye uyarı yaparken, İl Başkanı Özer Ülken'in yemek davetine 13 ilçe başkanı katılmadı.

AKDENİZ GERÇEK: 'Sera'nın kaçaklarına Danıştay 'Dur' dedi'

Danıştay 6. Dairesi, Sera Otel'in işgaline izin veren Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı planları iptal etti. Danıştay, yapılan incelemeler sonucunda dava konusu planlarda şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına ve kamu yararına uyarlık bulunmadığı kararına vardı.

AKDENİZ GÜNCEL: 'Kepez Semt Konakları 2011'de yapılıyor'

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'yı yeni bir sosyal hizmetle daha buluşturuyor. Kepez, kültürel, sanatsal ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği mesleki kursların olacağı semt konaklarına 2011'de kavuşuyor.

ANTALYA: 'Kalp krizinden ölmüş'

Antalya Duacı'daki bir klinik otelde diyet programı uygulanırken yaşamını yitiren 143 kilo ağırlığındaki Kamil Can Koşar'ın (35) kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi.

ANTALYA KÖRFEZ: 'Akrep tutulmuyor'

Son haftaların flaş takımı MP Antalyaspor, evinde konuk ettiği Konyaspor'u 1-0 yendi. Bu sonuçla son altı maçının beşini kazanan Antalyaspor zirveye iyice yaklaştı. Kırmızı şimşekler 1999 yılında UEFA'da katıldığı sezon bile bu kadar başarılı olmamıştı.

AKDENİZ MANŞET: 'Vurun abalıya'

Zorunlu okul öncesi eğitim sorunlu çıktı. Çocuklarını anasınıflarına kaydettiren veliler kızgın: 'Anasınıfı değil soygun sınıfı'

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Köken baroya kök saldı'

Antalya Barosu'nda seçim heyecanı sona erdi. Haftasonu yapılan Antalya Barosu 42. Olağan Genel Kurulu'nda 4 aday yarıştı. Antalya Barosu'nun mevcut başkanı Zafer Köken başkanlığını 663 oyla perçinledi. En yakın takipçisi Avukat Turgay Soyer'e sadece 77 oy fark attı.

ANTALYA GÜNDEM: 'Köken güven tazeledi, seçim mahkemelik oldu'

Antalya Barosu Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Zafer Köken yeniden seçildi.

ANTALYA SON HABER: 'Cazibe merkezleri yaratmalıyız'

Antalya'nın doğal dokusunun 12 ay turizm için yeterli olmayacağını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 'Turistleri şehir merkezine çekmek, esnafımızın ticari canlılıktan yararlanmasına zemin hazırlamak için Işıklar Caddesi'nde gerçekleştirdiğimiz gibi yeni projelere gereksinim var' dedi.

ANTALYA EKONOMİ: 'Kepez'de meslek kurslarının düzenleneceği Semt Konakları 2011'de yapılacak'

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'yı yeni bir sosyal hizmetle daha buluşturuyor.

EKSPRES: 'MHP'li Oktay, Altın Portakal'ı kullandı'

AKSAV Yürütme Kurulu Üyesi Hüseyin Şanlı, 'Dr. Oktay seçimlerde adaylığını koyarsa şaşırmayın. Tamamen kendini gösterdi, siyaset yaptı. Bu yüzden de Altın Portakal ve Antalyalıları kullandı' dedi.

GAZETE BİR: 'Osmanlı konakları'

Kepez Belediyesi kültürel, sanatsal ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği, mesleki kursların düzenleneceği Osmanlı Konakları'nın startını 2011'de verecek.

HİLAL: 'Proje 2B'ye takıldı'

Antalyaspor'un Yeşilbayır'da yapımı planlanan tesisleri 2B'ye takıldı. Antalya Defterdarı Hidayet Mat, tesisin yapımı için 2B yasasının çıkmasının beklenmesi gerektiğini kaydetti.

HÜRSES: 'En çok göç İstanbul'dan'

Akdeniz Üniversitesi öğretim üyelerince yürütülen araştırma, Antalya'ya en çok göçün sanıldığı gibi Doğu ve Güneydoğu illerinden değil, İstanbul'dan olduğunu ortaya çıkardı.

İLERİ: 'Emeklinin tercihi Antalya'

Akdeniz Üniversitesinde yürütülen bir araştırma, Antalya'ya göç eden kişilerin geldikleri şehirler arasında ilk sırda İstanbul'un olduğunu ortaya koydu. Ekonomik ve entelektüel düzeyi yüksek emekli kesimin yaşadığı Antalya kent merkezinde, halkın yerel yönetimlerden beklentilerinde de değişiklik oldu.

(GÜÇ-ŞEN) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title