Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Hababam ihbarı'

Akdeniz Üniversitesi'nde 4 öğretim üyesi hakkında vergi kaçırdıkları ve derslere girmedikleri yolunda ihbar yapıldı. İhbarcının Hababam sınıfının öğretmeni Niyazi Bayır'ın adını kullandığı ortaya çıktı.

SABAH AKDENİZ: 'Antalya için büyük hedef'

Milletvekili Badak, Türkiye'nin 2020 GSMH hedefinin 1.5 trilyon dolar olduğunu belirterek bunun yüzde 5'ini de Antalya'nın temin etmesini istediklerini bildirdi.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Sen valiysen ben de valiyim'

Tapu sorunu nedeniyle Antalya Valisi Altıparmak'la görüşmek isteyen 65 yaşındaki Zekiye Aka, engellenmeye çalışılmasına sinirlendi. Valiyle görüşürken, 'Siz beni neden yok sayıyorsunuz? Bizi cahil sanma. Sen valiysen ben de valiyim' dedi.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'İş dünyası gerginlik istemiyor'

Türkiye'nin referandum nedeniyle çok gergin bir siyasi süreç yaşadığını söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, iş dünyasının önceliğine dikkat çekti ve 'Sakinlik istiyoruz' dedi.

AKDENİZ BEYAZ: 'Hababam ihbarı'

Hem üniversite, hem de maliyenin incelemeye aldığı öğretim üyeleri, ihbarcının adres ve kimlik bilgilerinin gerçek dışı olduğunu ve Hababam Sınıfı filmlerinde Din Kültürü Öğretmeni 'Niyazi Bayır' karakterinin adı kullanılan ihbar nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

AKDENİZ GERÇEK: 'İstanbul'a var Antalya'ya yok'

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Dünya Basketbol Şampiyonası'nın düzenlenmesi ve Avrupa Kültür Başkenti seçilmesi dolayısıyla İstanbul'a 350 Milyon TL civarında yatırım yapıldığını söyledi. Bu yatırımlara rağmen İstanbul'a gelen turist sayısında yüzde 10'lar civarında düşüş yaşandığına dikkati çeken Budak, 'Antalya'ya gelen turist sayısı her geçen gün artıyor ama gereken destek verilmiyor' dedi.

ANTALYA: 'Yatırımlar Antalya'ya yapılmalı'

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, İstanbul'a yatırımlar yapılmasına rağmen turist sayısının düştüğünü, buna karşılık Antalya'ya gelen turist sayısının arttığını belirterek, İstanbul'a yapılan yatırımların bir kısmının da Antalya'ya yapılmasını istedi.

ANTALYA KÖRFEZ: 'CHP'de fırtına koptu'

CHP Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Döşemealtı ve Aksu ilçe başkanlarının Deniz Baykal ile görüşerek, İl Başkanı Özer ülken'i istemediklerini söylemeleri CHP'de heyecan fırtınası estirdi.

AKDENİZ MANŞET: 'Festival bahane satışlar şahane'

47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde kentin farklı noktalarına FOİ-Altın Portakal Shop'lar kuruluyor. Antalya kent merkezinde Akdeniz Üniversitesi dahil 8 yerde mağazası bulunan FOİ Bijuteri'nin büfelerinde festivalle ilgisi olmayan bijuteri ürünleri ve takılar satılıyor.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Akaydın'a 100. Yıl darbesi'

Belediye Meclisi'nde 100. Yıl alanı ticari alandan çıkartılarak Belediye Hizmet Yönetim ve Sosyal Tesis Alanı olarak değiştirilmişti. Antalya 3. İdare Mahkemesi ise 23.07.2010 tarihinde iptal ederek yeniden ticari alan olmasını kararlaştırdı.

GÜNDEM: 'İş dünyası uyarıyor'

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Dünya Basketbol Şampiyonası, Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul'a yatırımlar yapılmasına rağmen turist sayısının düştüğünü, buna karşılık Antalya'ya gelen turist sayısının arttığını belirterek, İstanbul'a yapılan yatırımların bir kısmının da Antalya'da yapılmasını istedi.

ANTALYA SON HABER: 'Ülkemizin tamamı kazandı'

12 Eylül'de yapılan halk oylaması sonuçlarını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, 'Evet diyenlerin vermiş olduğu destekle hayır diyenler de kazanmıştır' dedi.

ANTALYA EKONOMİ: 'Sakarya Bulvarı yenileniyor'

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Bulvarı'nın asfaltını yeniliyor. Başkan Mustafa Akaydın, çalışmaları yerinde inceledi.

HİLAL: 'Özelleştirmeye dava açıldı'

Özelleştirme kapsamında bulunan üç elektrik dağıtım şirketi arasında en fazla ilgi gören Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'nin (AKEDAŞ) özelleştirilmesini durdurmak amacıyla Türk - İş'e bağlı Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES- İş) Sendikası Genel merkezi tarafından Danıştay'a dava açıldığı bildirildi.

HÜRSES: 'Sorunumuzu çözün'

Ünsal mahallesi'nde kamulaştırma bedelini ödeyemedikleri ileri süren vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'nin soruna çözüm bulmasını istediler.

İLERİ: 'Arayış içinde değiliz'

Bakan Günay: 'Allianoi konusunda abartılı bir kamuoyu duyarlılığı geliştirildi. Şu anda bizim AK Parti olarak başkanlık sistemi arayışımız ve tartışmamız yok.'

(DE-BNY-NÖZ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title