Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: 'Ramazanda 40 Gece Eğlence' Akdeniz 11 Ayın Sultanı Ramazana Hazırlanıyor

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Ramazanda 40 gece eğlence'

Akdeniz 11 ayın sultanı Ramazana hazırlanıyor. Antalya, Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta'da 20 bin kişiye sıcak yemek verilecek. Antalya'da 40 gece eğlence düzenlenecek.

SABAH AKDENİZ: 'Devler liginde dört Akdenizli'

İstanbul Sanayi Odası'nın 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' listesine Akdeniz'den AS Çimento, Adopen, AGT ve Yörükoğlu firmaları girmeyi başardı.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Balıklara tahliye'

Batı Akdeniz üçgeninde bulunan ve atık içme suyu olarak kullanılacak olan Karacaören baraj göllerindeki balık üretim tesisleri tahliye ediliyor.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'Kirliliğe dalacaklar'

DTO, önemli bir çevre eylemine hazırlanıyor. Katılımcılar, denizdeki kirliliği tüplü dalışlarla tespit edecekler.

AKDENİZ BEYAZ: 'Baykal'dan tehlike işareti'

Türkiye'de 12 Eylül dönemini aratmayan hukuksuzluklar yaşandığını ileri süren eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 'Anlaşılıyor ki Türkiye'de bu kadar büyük hukuksuzluğun yapılması için bir askeri darbeye ihtiyaç yokmuş' dedi.

AKDENİZ GERÇEK: 'Esnaf, esnafı iflas ettiriyor'

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, yaz sezonunda Antalya'da yüksek miktarda esnaf enflasyonu yaşandığını belirterek bunun sonucunda da binlerce esnafın iflas ettiğini ve toptancıların mağdur edildiğini söyledi.

AKDENİZ MANŞET: 'ADH'de fokurdama'

Şükrü Temizkalp, Burdur Sivil Savunma İl Müdürüyken iddiaya göre personelini tehdit ederek, samimiyet kurduğu kişileri de kandırarak yaklaşık 500 bin TL kredi çektirdi. Antalya Atatürk Devlet Hastanesine müdür yardımcısı olarak atanan Temizkalp için soruşturma başlatıldı.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Damızlık düve alarmı'

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muammer Saygılı, yanlış politikalar yüzünden Türkiye'de hayvancılığın günden güne ölmekte olduğunu kaydetti. Saygılı, üreticilerin malımız elimizde kalacak telaşı içinde damızlık düveleri bile kesime gönderdiğini söyledi.

ANTALYA: 'Organ mafyası Türkiye'de hiç olmadı'

Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Gültekin Süleymanlar, organ mafyasının Türkiye'de hiç olmadığını, bu söylentilerin organ naklini ciddi sekteye uğrattığını söyledi.

ANTALYA GÜNDEM: 'Güneşkent hayata geçti'

Antalya'ya güneşkent kimliği kazandıracak olan 'Güneşkent-Yeşil-Antalya Projesi' resmen hayata geçti. Uygulama kapsamında turizm şehrinde güneş enerjisi yaygınlaştırılacak.

ANTALYA SON HABER: 'Haksızlıklara hep birlikte tepki göstermeliyiz'

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 'Türkiye darbe döneminde değil ama bir askeri darbe döneminde yaşananları yaşıyor. Bir kişiye karşı yapılan haksızlığa eğer toplum sesini çıkarmıyorsa o haksızlığa layık demektir. Yapılan haksızlıklara hep birlikte tepki göstermeliyiz' dedi.

EKSPRES: 'Referandum fırsattır'

CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ANSİAD üyesi 50 iş adamı ile bir araya geldi. Baykal, 12 Eylül'deki referandumun büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

GAZETE BİR: 'Altın gibi tavsiye'

Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen kursa katılan 118 sokakta çalışan çocuğu ziyaret eden Vali Ahmet Altıparmak, 'Namazın kazası olur, fırsatın kazası olmaz, fırsatları kaçırmayın' dedi.

HİLAL: 'Ankara'ya takıldılar'

Taksici cinayetleri ve taksicilere karşı yapılan gasplı saldırıların önüne geçebilmek için düşünülen koruma kabini Maliye Bakanlığına takıldı. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, ÖTV ve KDV nedeniyle tıkandıklarını söyledi.

İLERİ: 'Başbakan Antalya'ya geliyor'

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 7 Ağustos Cumartesi günü Antalya'ya geliyor.

(OKN-FÜ-MHD) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title