Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: 'Alman Elçiye Zor Sorular' Antalyalı Turizmci ve İş Adamlarının Almanya'ya Girişte Yaşadığı Vize Sorunları ve Bu Konudaki Sorular Büyükelçi Cuntz'a Zor Anlar Yaşattı, 'Polisinizin, 'Niye Geldiniz' Tavrı Bizi Üzüyor

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Alman elçiye zor sorular'

Antalyalı turizmci ve iş adamlarının Almanya'ya girişte yaşadığı vize sorunları ve bu konudaki sorular Büyükelçi Cuntz'a zor anlar yaşattı, 'Polisinizin, 'Niye geldiniz' tavrı bizi üzüyor. Bu sizce hoş bir durum mu?'

SABAH AKDENİZ: 'Antalya'nın göç karnesi düzeldi'

Antalya'nın bir yılda aldığı göç, yüzde 17 düştü. Alınan-verilen göç arasındaki fark 17 bin kişiyle sınırlı kaldı. Antalya bu verilerle göç sıralamasında Türkiye dördüncüsü oldu.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Alman polisi katı'

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz, Alman polisinin Berlin Turizm Fuarı'ndaki davranışları için, 'Kaba tutumlu değiller. Sadece kuralları daha katı uyguluyorlar' dedi.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'Satılık göl'

Antalya Defterdarlığı, 2000 yılında yeniden su tutma çalışmalarının başlatıldığı Avlan Gölü'nü, 'Yeni Teşvik Sistemine Göre Ön Talep Toparlamak Amacıyla Yatırıma Uygun Olarak Belirlenmiş Hazine Arazileri'ne dahil etti ve gölü satışa çıkardı.

AKDENİZ GERÇEK: 'Ülken: Hedef 10 milletvekili'

CHP İl Başkanı Özer Ülken, Akdeniz Gerçek'e verdiği ilk röportajında, önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Kendisini iyi bir örgütçü ve komiteci olarak tanımlayan Özer Ülken, 'Öncelikli hedefimiz, tüm örgütü merkezde kurulacak bir ağ ile yönetmek. Daha sonraki süreçte ise Antalya'dan 10 milletvekili çıkarmak için çaba harcayacağız' dedi.

EKSPRES: 'Fasching dostluğu'

Büyükşehir Belediyesi, Almanların ünlü Köln Fasching'ini Antalya'ya taşıma çalışması başlattı. Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz da kararı desteklediklerini söyledi.

AKDENİZ MANŞET: 'Var mı böylesi?'

Beldibi'nde denize sıfır, üzerinde enkaz haczi bulunan 3 yıldızlı 3 milyon liralık Club Villa Diana Otel,, bugün saat 10.00'da 60 bin liradan satışa çıkarılıyor. Alıcı çıkmazsa, işadamları Halis Sönmez ve Sadık Fidangül, 60 bin liraya oteli yeniden açacak.

ANTALYA: 'Elimi taşın altına koymaya hazırım'

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Antalya surları ve Kaleiçi'nin kentin en önemli tarihsel varlıkları olduğunu belirterek, 'Burada yapılacak koruma çalışmaları konusunda elimi taşın altına koymaya hazırım' dedi.

ANTALYA GÜNDEM: 'Hoca elini taşın altına koyuyor!!

Akaydın, 'Antalya surları ve Kaleiçi kentin en önemli tarihsel varlığıdır. Burada yapılacak koruma çalışmaları için elimi taşın altına koymaya hazırım' dedi.

ANTALYA SON HABER: 'Tarihi mirasa sahip çıkmalıyız'

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, 'Antalya surları ve Kaleiçi, kentin en önemli tarihsel varlığıdır. Burada yapılacak koruma çalışmaları konusunda elimi taşın altına koymaya hazırım' dedi.

GAZETE BİR: 'Sur duvar değildir'

Büyükşehir ve Mimarlar Odası işbirliği ile düzenlenen ortak çalıştayda kent surları tartışıldı.

AKDENİZ BEYAZ: 'Vali Yüksel gidiyor'

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, kuruluş çalışmaları tamamlanan çok üst bir makama yönetici olarak atanıyor. Müsteşar kadrosuna getirilecek olan Vali Yüksel, iç ve dış güvenlik konusunda üst makamın sahibi olacak, her türlü mücadelenin koordinatörlüğünde yetkili kılınacak.

HÜRSES: 'Özelleştirmeye tepki'

ATSO Başkanı Budak, 'Bir elektrik santrali niye özelleştirilir, anlamak kolay değildir. Özel sektör, bir santralin daha verimli çalışmasını mı sağlayacaktır? Bir barajın suyunu ve elektriğini mi artıracaktır, elektriğin maliyetini mi düşürecektir?' dedi.

İLERİ: 'İnsan ticaretiyle mücadele'

Antalya'da, 'İnsan ticareti mücadelesinde Antalya' isimli proje başlatıldı. Proje çerçevesinde mağdurların yoğunlukla muhatap olduğu taksiciler, rehber öğretmenler ve muhtarlara insan ticareti konusunda eğitim verilecek.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Saadet IMF kalesini yıktı'

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Atik Ağdağ, Türkiye'nin IMF ile olan ilişkilerinde gelinen son noktada Saadet Partisi'nin kararlı siyasetinin önemli payı bulunduğunu belirterek, 'Böylelikle Saadet Partisi IMF kalesini yıkmıştır' dedi.

HİLAL: 'Alperenler Muhsin Başkan'ı anıyor'

Antalya Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Alper ve arkadaşları, gazetemizin sahibi ve Saadet Partisi İl Başkanı Galip Akın'a nezaket ziyaretinde bulunarak, 28 Mart günü yapılacak Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma gününe davet etti.

KÖRFEZ: 'Alabildiğine şeffaf'

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, beraberindeki belediye meclis üyeleriyle ziyaretine gittiği Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'la Batı Çevre Yolu'nun geçtiği bölgedeki yapılaşma emsali konusunda basın huzurunda görüş ayrılığına düştü.

(BEK-ŞEN) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title