Haberler

Antalya: Başbakan Erdoğan'ın Açıklamaları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti olarak konjonktür siyaseti yapmadıklarını, rüzgara göre siyaset dili üretmediklerini belirterek, "Akılla siyaset üretiyoruz, Türkiye'nin yakın, orta ve uzun vadeli geleceğine uygun projeler ortaya koyuyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti olarak konjonktür siyaseti yapmadıklarını, rüzgara göre siyaset dili üretmediklerini belirterek, "Akılla siyaset üretiyoruz, Türkiye'nin yakın, orta ve uzun vadeli geleceğine uygun projeler ortaya koyuyoruz" dedi.

AK Parti'nin Antalya IC Green Palace'ta gerçekleştirdiği 3 günlük kamp, Başbakan Erdoğan'ın kapanış konuşmasıyla sona erdi. Erdoğan, kamp boyunca ülke meselelerini tartıştıklarını belirterek, milletvekillerinin ülke ve bölgesel sorunlarla ilgili taleplerini dile getirdiklerini kaydetti. 3 aylık yaz döneminde yapılması gerekenleri de değerlendirdiklerini dile getiren Erdoğan, "Arkadaşların, 3 Kasım 2007 tarihini taze bir başlangıç olarak gördüklerini fark ettim" diye konuştu. Erdoğan, milletvekillerinin yaz döneminde halka, parti ve hükümet icraatlarını anlatacağını, bu faaliyetleri ülkenin en ücra köşesine kadar ulaştıracaklarını bildirdi.

"Aslolan, birikimlerimizi paylaşmaktır" diyen Erdoğan, detayları görerek ama detaylarda boğulmadan ülkenin bütünlüğü için fikir üretilmesi gerektiğini vurguladı. AK Parti'nin iktidar mücadelesinde başarılı olmasının sırrının bütünlüklü siyaset olduğunu kaydeden Erdoğan, "Geçmişin muhasebesini yaparak, eksikliklerimizi tespit etmiş bulunuyoruz. Gelecek dönem politikalarımızı şekillendirirken bu öneriler bize ışık tutacaktır. Biz AK Parti olarak konjonktür siyaseti yapmıyoruz, rüzgara göre siyaset dili üretmiyoruz. Akılla siyaset üretiyoruz. Türkiye'nin yakın, orta ve uzun vadeli geleceğine uygun projeler ortaya koyuyoruz. Gelecek Allah'ın izniyle bizimdir, AK Parti'ye gönül verenlerindir. Biz milletimizle aynı istikamette yürüdükçe gelecek Türkiye'nindir" diye konuştu.

"Siyaseti negatif enerji yaymak olarak, kötümser senaryo üretmek olarak düşünenler, başlarını nereye çarparlarsa çarpsınlar" diyen Erdoğan, bu insanların milletin kalbiyle bağlantı kuramayacağını söyledi. AK Parti'nin samimiyeti ve birikimi ile milletin elinden tutmaya, ülkenin önünü açmaya devam edeceğini belirten Başbakan Erdoğan, "Bu yolda başımızı döndürecek, yolumuzu tıkayacak hiçbir engele takılmayacağız. İnanıyoruz ki AK Parti milletimizle doğdu, milletimizle yürüyor ve milletimizle de hedefe ulaşacaktır. Bizim için iktidar olmak, muktedir olmak, sadece ve sadece millete hizmetle anlamlıdır. Biz fahrilik mührünü anlımızda taşıyoruz. Hiçbir zaman kalıcı olduğumuza inanmadık. Bunu da hiçbir zaman unutmayacağız. Ne aldatan ne aldanan olacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title