Haberler

Antalya: Antalyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Antalyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 12. Haftasında Kendi Sahasında Oynayacağı Beşiktaş Maçının Hazırlıklarını Mutlak Galibiyet Parolasıyla Sürdürüyor.

Antalyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde Genel Direktör Yılmaz Vural nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların hayli hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Yağmur altında yapılan çift kale maç kıran kırana geçti. Antrenmana sakatlığı bulunan Suazo katılmazken, altyapıdan Ramazan, Ahmet ve Halil takımla birlikte çalıştı.

Genel Direktör Yılmaz Vural, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Ligde her takımla oynadığımız maçlar zorlu geçiyor. Beşiktaş karşılaşması, üçüncü 4 maçlık dilimin son maçı. Her 4 maçlık dilimde en az 5 puan almayı hedefliyoruz. Oynadığımız son 3 maçta Vestel Manisaspor'a yenildik, 2 de beraberlik aldık. Bu nedenle Beşiktaş maçını mutlaka kazanmalıyız. Puanımızı 15'e çıkartırsak hedefimize ulaşmış olacağız" diye konuştu.

Kolombiyalı kaleci Cordaba'ya Boca Juniors takımının talip olmasının sorulması üzerine Vural, "Dünyanın en büyük takımlarından birinin kalecimize talip olması nedeniyle mutluyuz, ama biz Cordaba'nın futbol hayatının burada son bulmasını, hatta futbol hayatından sonra da Antalyaspor'da görev almasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title