Haberler

Antalya: Antalya Sodex 2006 Fuarı 16 Kasım'da Açılıyor

Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı (Sodex), 16-19 Kasım Tarihleri Arasında Antalya Expo Center'da Açılıyor. Fuara Sektörle İlgili 160 Firmanın Katılması Bekleniyor.

Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı (SODEX), 16-19 Kasım tarihleri arasında Antalya Expo Center'da açılıyor. Fuara sektörle ilgili 160 firmanın katılması bekleniyor.

İstanbul ISK-SODEX 2006'dan sonra sektör temsilcileri, şimdi de Antalya'da buluşuyor. SODEX Fuarı, 16-19 Kasım 2006 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da 160 katılımcıyla düzenlenecek. Uluslararası olması nedeniyle Türkiye'nin yanı sıra dünyadaki sektör profesyonellerine hitap edecek fuarda, sektörde isim yapmış konuşmacıların katılacağı "Tesisat Sektörünün Duayenleriyle Söyleşi" toplantısı da düzenlenecek.

2005 yılında 20 bin 953 kişinin ziyaret ettiği SODEX Antalya fuarı, sanayicilere, müteahhit, toplu konut ve kooperatif yöneticilerine, mimarlar, mühendisler, kamu idaresi-belediye ve hastane yöneticilerine, turizm işletmecilerine, soğuk hava depolama ve nakliye hizmeti veren işletmecilere, tarım-hayvancılık sanayi işletmecilerine, iş ve alışveriş merkezi yöneticilerine, sektör profesyonelleri, bayiler, servisler, akademisyenler, öğrenciler ve son kullanıcılara hitap edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title