Haberler

Antalya: Antalya'daki Helikopter Kazası

Bir takım ziyaretler için Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, helikopter kazasını gazetecilerden öğrendi.

Antalya şehir merkezinde düşen helikopterin, teknik bir arıza nedeniyle Atatürk Stadyumu'na inmeye çalışırken düştüğü bildirildi. Alınan bilgiye göre kaza, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. D-600 Notar McDonalds Douglass tipi 8 kişilik helikopter, teknik bir arıza nedeniyle Atatürk Stadyumu'na inmeye çalışırken Talya Oteli yakınlarında bulunan ANTBİRLİK Tesisleri'nin önündeki Fevzi Çakmak Caddesi'ne düştü. Kazada; Emniyet Amiri Ramazan Can, Emniyet Amiri Hakan Kaya, Başkomiser Kudret Çalık, Komiser Adem Vurucu, polis memuru Osman Karadağ şehit oldu. Kazanın ardından çıkan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis, bölgeyi kordon altına aldı.

Aynı zamanda bir takım ziyaretler için Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bulunan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Kemer'de esnaf ziyareti sırasında kaza haberini gazetecilerden öğrendi. Kaza haberini duyan Baykal, hemen Kemer Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Polis Merkezi Amiri Fatih Köle ile görüşen ve başsağlığı dileyen Baykal, burada bir süre televizyondan kaza ile ilgili haberleri izledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title