Haberler

Antalya: Antalya'da Yerel Yönetimler

- Antalya merkeze bağlı Karaöz Belediyesince ikincisi düzenlenen iftar yemeği yaklaşık bin beş yüz kişiyi biraraya getirdi. Yemekte ayrıca belediye araç parkına yeni katılan araçlar için kurban kesildi.

Karaöz Belediyesince ikincisi düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Antalya Milletvekili Osman Akman, Ak Parti İl Başkanı Hamza Taş, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Polat ve İl Başkan yardımcıları ve İl Genel Meclis üyelerinden Niyazi Çetin katıldı. Yemek sonrası konuşma yapan Karaöz Belediye Başkanı Abdullah Kök, çok geniş bir sınırı bulunan beldenin 1994 yılında belediye olduğu söyledi. Belediye Başkanlığı görevine 28 Şubat 2004 tarihinde geldiğini belirten Kök, bu tarihte belediyenin 200 milyar TL borcunun bulunduğunu, aradan geçen yaklaşık üç yıllık sürede hem borcu ödeyip hem de hizmet ürettiklerini vurguladı. Başkan Kök şunları söyledi: "Bugün belediyemizin kasasında 300 bin YTL paramız var. Ayrıca kısa sürede belediye araç parkına bir kepçe, itfaiye aracı, greyder, çöp aracı, cenaze aracı ve bir hizmet aracı aldık. Araç parkımızda şuanda eksiğimiz kalmadı. 2007 yılı belediyemiz halkımıza hizmet yılı olacaktır. Beldemizin en önemli sorunu olan ulaşım sorununu önümüzdeki yıl içerisinde büyük ölçüde çözüleceğiz" dedi. Konuşmanın ardından belediye araç parkına yeni katılan araçlar için kurban kesildi.

(ŞT-SÇ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title