Haberler

Antalya: Antalya'da Yerel Yönetimler

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kenti dev Türk bayraklarıyla donatıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kenti dev Türk bayraklarıyla donatıyor.

Konyaaltı Varyantı üzerindeki Şehitler Anıtı yanına 50 metre uzunluğundaki direğe 8x12 metre ebatlarında 96 metrekarelik dev Türk bayrağı çekildi. Geçtiğimiz haftalarda da Antalya Otogarı girişine Büyükşehir Belediyesi tarafından 56 metrekarelik Türk bayrağı çekilmişti. Antalya'nın seyir teraslarından Şehitler Anıtı yanında dalgalanan dev Türk bayrağı, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne bu anlamlı çalışmasından dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 96 metrekarelik bayrağın küçük geldiğini, gelecek hafta 10x15 ebatlarında 150 metrekarelik daha büyük bir bayrakla değiştirileceğini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Kepez Varyantı üzerindeki seyir terasının bulunduğu yere de aynı uzunlukta bir direk dikilerek, dev Türk bayrağının çekileceğini söyledi. Yetkililer, bu bayrağın da 150 metrekare olacağını ve tüm Antalya'dan görülebileceğini ifade etti. Buradaki çalışmaların sürdüğünü belirten yetkililer, 15 gün içinde çalışmaların tamamlanarak, bayrağın Kepez üzerinde dalgalandırılacağını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title