Haberler

Antalya: Antalya'da Yerel Yönetimler

Antalya Belek Limak İlköğretim Okulu Yıldızlar Futbol Takımı Serik Şampiyonu Oldu. Şampiyon Öğrenciler Kendilerine Maddi Manevi Destek Sağlayan Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek'i Ziyaret Ederek Antalya Finalleri İçin de Destek İstedi.

Antalya Belek Limak İlköğretim Okulu Yıldızlar Futbol Takımı Serik Şampiyonu oldu. Şampiyon öğrenciler kendilerine maddi manevi destek sağlayan Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek’i ziyaret ederek Antalya finalleri için de destek istedi.

Belek Limak İlköğretim Okulu, İlkokullar Arası Yıldızlar Futbol Turnuvası’nda final oynadığı Cumalı İlköğretim Okulu’nu da 1-0 yenerek ilçe şampiyonu oldu. 22 takımın karıldığı turnuvada şampiyon olan öğrenciler, Antalya merkezde yapılacak final karşılaşmalarına katılacak. Şampiyonluk Maçı sonrası kupa ile birlikte Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek’e sürpriz bir ziyaret yapan şampiyon öğrenciler bugüne kadar verdiği destekler için Başkan Mecek’e teşekkür ettiler.

Okul Müdürü Ali Bulut ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sezgin Akış ile birlikte Başkan Mecek’e kupayı takdim eden öğrenciler, Antalya’da yapılacak final maçlarında da destek istediler. Başkan Mecek, Belek için herkesin bir şeyler yapabileceğini belirterek, “Biz burada sizlere imkan vereceğiz. Siz de bunu karşılığı Belek beldemizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Aldığınız başarıyı sakın küçümsemeyin. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

(AT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title