Haberler

Antalya: Antalya'da Yerel Yönetimler…

- Antalya Merkeze Bağlı Varsak Belediyesi Tarafindan Beldede Sürdürülen Asfaltlama Çalışmalarının Devam Ettiği Bildirildi.

- Antalya merkeze bağlı Varsak Belediyesi tarafindan beldede sürdürülen asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Beldedeki yol ve asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Varsak Belediye Başkanı Kazım Bilgili, Varsak tarihinde en çok yol ve asfalt çalışmasına bu yıl şahit olunduğunu söyledi. Çok kısıtlı imkanlara rağmen 3 ayrı bölgede asfaltlama, stabilize ve yol açma çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Bilgili, “2006 Haziran ayından bu güne kadar Karşıyaka Mahallesi'ne, 2,5 kilometre sıcak asfalt refüj çalışması, 9 kilometrelik sathi kaplama ve 4 kilometrelik stabilize yol çalışması yapıldı. Bu yıl sonunda kadar bu mahallede 4,5 kilometre daha sıcak asfalt çalışması yapmayı hedefliyoruz. Bunun dışında Demirel, Şelale, Zeytinlik, Ayanoğlu mahallelerinde bitirdiğimiz ve yapımı devam etmekte olan yol çalışmalarımız var. Ayrıca mücavir alan sınırlarımıza sonradan giren Kurşunlu Topallı köyü arasındaki 6 kilometrelik yol yapım ve asfaltlama çalışmasıda başlamış durumdadır. Varsak'ta ulaşmadığımız, hizmet götürmediğimiz yer kalmasın istiyoruz. Elimizdeki tüm imkanları en büyük problemlerimizden birisi olan yol çalışmalarında kullanıyoruz. Çok fazla çalışmamıza rağmen Varsak için yapılanlar yeterli değil” diye konuştu.

(ŞT)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title