Haberler

Antalya: Antalya'da Silahlı Çatışma: 2 Ölü

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 2 Grup Arasında Alacak-verecek Meselesi Yüzünden Çıkan Silahlı Kavgada 2 Kişi Hayatını Kaybetti.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 2 grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, 4-5 kişi oldukları tahmin edilen bir grupla Adıyaman'ın Kahtalı nüfusuna kayıtlı Cumali Çayır arasında, 200 YTL'lik alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu, Cumali Çayır ile olay yerine 100 metre mesafede mangal yakmaya çalışan Ahmet Tosun isimli vatandaş, çıkan kurşunların hedefi oldu. Olayın ardından Adanalı oldukları ileri sürülen grup olay yerinden kaçarken, Cumali Çayır ve Ahmet Tosun ise Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Çayır ve Tosun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeler morga kaldırılırken, alacak-verecek davası için birbirleriyle çatışan 2 grubun seken kurşunlarına hedef olan Ahmet Tosun'un ölümü, Manavgat ve memleketi Çavuş Köyü'nde büyük üzüntüye sebep oldu. Kapalıçarşı ve Side'de bir dönem kuyumculuk yaptığı belirlenen Tosun'un, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title