Haberler

Antalya: Antalya'da Kadınların Yan Bakma Tartışması Kanlı Bitti

Antalya'da Kadınların Yan Bakma Tartışması, Silahlı Saldırıya Dönüştü. Olayda 2 Kişi Silahla Yaralanırken, Olayı Ayırmaya Çalışırken Yaralanan İki Kişiden Birinin Polis Komiseri Olduğu Öğrenildi.

Antalya'da kadınların yan bakma tartışması, silahlı saldırıya dönüştü. Olayda 2 kişi silahla yaralanırken, olayı ayırmaya çalışırken yaralanan iki kişiden birinin polis komiseri olduğu öğrenildi.

Olay, bugün öğle saatlerinde Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde bulunan bir tekstil mağazasının önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoldan geçmekte olan iki kadın arasında "yan bakma" nedeniyle tartışma yaşandı. Daha sonra her iki kadın da olayı eşlerini anlattı. Bunun üzerine aynı gün olay yerine gelen iki koca, tekrar tartışmaya başladı. Kavganın büyümesi üzerine taraflardan biri, belinden çıkardığı silahla diğer tartıştığı karı-kocaya ateş etti. Çıkan kurşunlar, kavgayı önlemeye çalışan Fahrettin Şen (30) ile Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser İsmet Halil Yaman (41) yaralandı. 112 Acil Servisi ile Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu arada olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, kısa süre sonra olayla ilgisi olduğu düşünülen M.C isimli bir kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title