Haberler

Antalya: Antalya'da İşadamlarını Kaçırıp Zorla Senet Alan Çeteye Darbe

Antalya'da, zengin işadamlarını kaçırıp işkence yaptıktan sonra zorla çek ve senet alan 2'si kadın 8 kişi yakalandı.

Antalya'da, zengin işadamlarını kaçırıp işkence yaptıktan sonra zorla çek ve senet alan 2'si kadın 8 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'da alınan bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, M.K. isimli bir emlakçının kaçırıldığını tespit etti. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan polis, M.K'nin yanında çalışan ve kısa bir süre önce işten ayrılan G.E. isimli sekreterle telefonla konuştuğunu belirledi. G.E'nin verdiği ifade doğrultusunda önceki gün sabaha karşı 50 polisin katıldığı bir operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda, çetenin içinde "Dayı" lakabıyla tanınan ve grubun başı olan M.Ş, Y.D, R.K, E.E, M.A.M, E.A. ve G.E. isimli sekreterin annesi M.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Poliste yapılan sorgulamalarında suçlarını itiraf eden zanlılar, kaçırdıkları işadamlarından zorla para alıp senet imzalattırdıklarını itiraf etti. Ayrıca zanlıların saklandıkları yerlerde yapılan aramalarda ruhsatsız 5 tabanca, bu tabancalara ait mermiler ve yüksek miktarlarda zorla imzalattırılmış senetlerin bulundu.

Ayrıca çete içinde bulunan anne ile kızın Antalya'da zengin ve paralı işadamlarını tespit ettikten sonra çeteye bilgi verdikleri belirlendi. En son kaçırdıkları M.K'nin paralarını ve kredi kartlarını zorla alan çete elemanlarının, M.K'nın ayaklarını kızgın odunla yaktıkları ve vücudunun çeşitli yerlerine sigara bastıkları tespit edildi.

Polis, zanlıları ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title