Haberler

Antalya: Anavatan Partisi İl Gençlik Kolları Faaliyetlerine Başladı

Teşkilatlanmasını yeni tamamlayan Anavatan Partisi Antalya İl Gençlik Kolları faaliyetlerine başladı.

Teşkilatlanmasını yeni tamamlayan Anavatan Partisi Antalya İl Gençlik Kolları faaliyetlerine başladı.

Partinin Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Günebakan, parti binasında düzenlenen toplantıda, gençlerin özgürce siyaset yapmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun genç bir lider olması nedeniyle gençlere ayrı bir önem verdiğini belirten Günebakan, gençlerin ortak sorunlarına çözüm bulacaklarına ve gençlerin özgür bir platformda siyaset yapmalarını sağlayacaklarını belirtti. Ülkeye hizmet konusunda herkese kapılarının açık olduğunu belirten Günebakan, "Gençlerin ülke yönetimine gerçekten katkıda bulunmak isteyebilecekleri yer Anavatan Partisi'dir" dedi.

Günebakan, daha sonra slayt eşliğinde gençlik kolları olarak gerçekleştirecekleri projeleri anlattı. Anavatan Partisi İl Başkanı İsa Akdemir ise, daha güzel bir gençlik için çaba gösterdiklerini ifade etti. Günümüzün en önemli sorunları arasında gençlerin şuurlu yetişmemesi geldiğini ileri süren Akdemir, "Gençlerimiz Türk örf, adet ve geleneklerinden uzaklaşıyor. Sevgi ve saygıdan uzaklaşıyor. O nedenle gençlerimize önem vermeliyiz. Bu açıdan Genel Başkanımız Erkan Mumcu da gençlere önem veriyor ve gençlerimiz hakkında çok farklı düşünceleri var" diye konuştu.

Gazetecilerin kent gündemiyle ilgili sorularına yanıtlayan Akdemir, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yer alan 2. Etap Çevre Düzenlemesi'nin Antalya'nın sorunlarına cevap vermeyeceğini savundu. Şu an kent gündeminde önemli bir projenin bulunmadığını belirten Akdemir, Antalya'nın su problemi yaşadığını ve bunun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title