Haberler

Antalya: Anap'tan Teröre Fakslı Kınama

Anavatan Partisi (ANAP) Antalya İl Gençlik Kolları, terör örgütü PKK ve İsrail'in Lübnan'a yaptığı saldırıları çektikleri faksla kınadı.

Anavatan Partisi (ANAP) Antalya İl Gençlik Kolları, terör örgütü PKK ve İsrail'in Lübnan'a yaptığı saldırıları çektikleri faksla kınadı.

ANAP İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Günebakan, Güllük Postanesi önünde düzenlenen eylemde, katliam yapmaya devam eden PKK terör örgütü ve İsrail'in Lübnan'a yapmış olduğu saldırıları kınamak için toplandıklarını söyledi. PKK terör örgütünün 30 bin vatandaşımızı katlettiğini ve bugünlerde yine asker katliamına devam etmekte olduğunu vurgulayan Günebakan, "Bu gidişe acilen dur dememiz gerekmektedir. Bu ülke sahipsiz değildir. Vatanı için ölen Türk genci, bedenen aramızda olmasa da ruhuyla bu toprakların sonsuza kadar yaşaması için savaşacaktır" dedi. Son günlerde İsrail'in Lübnan'a yoğun saldırı düzenlediğini hatırlatan Günebakan, "İnsan hakları savunuculuğu yapan Avrupa ve Amerika, Müslüman ülkeler gündeme geldiğinde katliama göz yummaktadır. Bosna Hersek'te, Afganistan'da, Irak'ta yaşanan müslüman katliamı, bugün Lübnan'da yapılmaktadır" diye konuştu. Günebakan, İsrail Başkonsolosluğu'na faks çekerek saldırıları kınadıklarını bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title