Haberler

Antalya: Alanya'ya Gelen İsrail Gemilerine Olağanüstü Tedbir

Alanya'da İsrailli turist getiren gemiler için alınan önlemler arttırıldı.

Alanya'da İsrailli turist getiren gemiler için alınan önlemler arttırıldı.

İskele Yolu ilk kez trafiğe kapatılırken, Liman bölgesi de tamamen trafiğe kapatıldı. Mossad ajanları denetimlerini bitirmeden yolcuların gemiden inmesine izin verilmedi.

Alanya'ya İsrailli turist getiren 2 gemi için olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yenilik saldırılarının ardından, İsrailli turist sayısında gözle görülür bir azalma yaşanırken, yetkililer bugün bin 900 yolcusuyla gelen Derem ve Miraj adlı gemiler için Alanya Limanı'nda ve ilçede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Liman çevresinde, sivil ve resmi polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, giriş ve çıkışlarda arama yapıldı. İlk kez İskele Yolu polis tarafından trafiğe kapatıldı. Liman bölgesine araçların geçişine izin verilmedi. İçinde bayanların da bulunduğu Mossad ajanları ise gemi inmeden önce iskele ve çevresinde kuş uçurtmadı.

Ajanların denetimi bitirmesinin ardından turistlerin gemilerden inmesine izin verildi. Sık sık kulaklarına taktıkları telsizle görüşme yapan Mossad ajanları, İsrailli turistleri taşıyacak olan otobüslere girerek didik didik aradı. Özel eğitimli polis kepeği ise bomba araması yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title