Haberler

Antalya: Alanya'da Tiyatrocular Göle Maya Çaldı

Alanya Sinema, Fotoğraf ve Oyuncular Derneği (Asfod) Üyesi Tiyatrocular, 11 Ekim'de Sahneleyecekleri "Karagöz-hacivat, Nasrettin Hoca" Adlı İki Perdelik Oyunun Tanıtımını Plajda İlginç Bir Organizasyon ile Yaptı. Tiyatronun Kurucularından ve Aynı Zamanda Gazeteci Olan Nasrettin Hoca Kılığındaki Zeki Demir, Ekibi ile Şehir İçinde Faytonlu Tur Düzenledi. Elinde Bir Tas Yoğurtla Damlataş Plajı'na Gelen Nasrettin Hoca ve Ekibi, Turistlerin Yoğun İlgisi ile Karşılaştı. Hoca, Kötü Giden Turizim Sezonuna Son Vermek İçin Akdeniz'e "Bereketi Mayası" Çalacağını Söyledi. Turistlerin Şaşkın Bakışları ile Sahile Giren Hoca, Bikinili-tangalı Üstsüz Turistlerin Yanında, "Bunlar Alanya İçin Lazım. İnşallah Gelecek Yıl Sahiller, Bu Yavrularla Dolar Taşar" Dedi. Denize Maya Çalan Tiyatrocular, Sahilden Çıktıktan Sonra Faytonlarına Binerek Gözden Uzaklaştı.

Alanya Sinema, Fotoğraf ve Oyuncular Derneği (ASFOD) üyesi tiyatrocular, 11 Ekim'de sahneleyecekleri "Karagöz-Hacivat, Nasrettin Hoca" adlı iki perdelik oyunun tanıtımını plajda ilginç bir organizasyon ile yaptı. Tiyatronun kurucularından ve aynı zamanda gazeteci olan Nasrettin Hoca kılığındaki Zeki Demir, ekibi ile şehir içinde faytonlu tur düzenledi. Elinde bir tas yoğurtla Damlataş Plajı'na gelen Nasrettin Hoca ve ekibi, turistlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Hoca, kötü giden turizim sezonuna son vermek için Akdeniz'e "bereketi mayası" çalacağını söyledi. Turistlerin şaşkın bakışları ile sahile giren hoca, bikinili-tangalı üstsüz turistlerin yanında, "Bunlar Alanya için lazım. İnşallah gelecek yıl sahiller, bu yavrularla dolar taşar" dedi. Denize maya çalan tiyatrocular, sahilden çıktıktan sonra faytonlarına binerek gözden uzaklaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title