Haberler

Antalya: Alanya'da Kaçırma ve İşkence

Antalya'nın Alanya İlçesi Mahmutlar Beldesi'nde Kadın Satıcısı Olduğu İddia Edilen Bir Kişiyi Kaçırdıkları ve İşkence Ettikleri İddia Edilen 4 Kişi Yakalandı. Şahıslar, Tutuklanarak Cezaevine Konuldu.

Antalya'nın Alanya İlçesi Mahmutlar Beldesi'nde kadın satıcısı olduğu iddia edilen bir kişiyi kaçırdıkları ve işkence ettikleri iddia edilen 4 kişi yakalandı. Şahıslar, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre olay, önceki gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Kadın satıcısı olduğu iddia edilen M.Ö. (32) adlı kişi yolda yürüdüğü sırada M.S., M.Y., Ş.U. ve U.K. tarafından zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldı. Araç içerisinde darp edilen M.Ö., Alanya'da bir sokağa bırakıldı. Hastaneye kaldırılan M.Ö. tedavi altına alınırken, polisin kısa süreli takibi sonucu yakalanan M.S., M.Y., Ş.U. ve U.K. adlı zanlılar karakola götürüldü. Karakolda sorguları tamamlanan 4 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Alanya Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title