Haberler

Annesini Döven Babasını Hastanelik Etti

Çorlu`da annesini döven ve kolunu kıran babasını annesinden özür dilemeye ikna edemeyen genç, arkadaşlarıyla bir olup babasının kolunu kırdı.

Olay, Çorlu`ya bağlı İğneler köyünde meydana geldi. İ.K. (46), eşi Y.K. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ.K. eşini döverek kolunun kırılmasına sebep oldu. Talihsiz anne Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Babasının annesini döverek kolunu kırdığını öğrenen oğlu İ.K (22), İstanbul`dan otomobil kiralayarak arkadaşları ile beraber İğneler köyüne geldi. Burada babasını zorla arabaya bindiren ve annesinden özür dilemesi için ikna etmeye çalışan İ.K. hastane bahçesinde babasıyla tartışmaya başladı. Ancak babasını ikna edemeyen İ.K bu kez arkadaşlarıyla birlikte babasını dövdü.

Hastane bahçesinde bir kişinin zorla bir araca bindirildiği bilgisini alan ve bölgeye gelen polisler aile dramını ortaya çıkardı. Babasını döverek kolunu kırdığı öne sürülen İ.K., görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı.

Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülerek kolu alçıya alınan baba İ.K. ise Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'nde ifade verdi. Eşi ile arasında problemler olduğunu söyleyen İ.K.`nin, ifadesinde kolu kırık olan eşinin de hastanede tedavi gördüğünü, oğlunun arkadaşları ile birlikte kendisini alıkoyduğunu ve zorla eşinden özür diletmek istediğini söylediği öğrenildi.

(EŞ-RA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title